Handbal feminin: România – Belarus, sâmbătă, la Sala Polivalentă din Piatra Neamț! Sponsorul FRH pune 1.000 de euro la bătaie pentru suporteri!

Handbal feminin: România – Belarus, sâmbătă, la Sala Polivalentă din Piatra Neamț! Sponsorul FRH pune 1.000 de euro la bătaie pentru suporteri!

Sala Sporturilor din Piatra Neamț găzduiește, sâmbătă, de la ora 19,00, ultimul meci oficial al naționalei feminine de handbal înainte de Olimpiadă. Partida împotriva Belarusului este ultima a grupei de calificare la Campionatul European de la sfârșitul acestui an, competiție la care România s-a calificat după victoria cu Lituania de miercurea trecută.

Tricolorele au promis, prin vocea căpitanului Valentina Ardean-Elisei, că vor da totul pe teren și vor aduce victoria pentru suporterii din Piatra Neamț.

De asemenea, noul sponsor al Federației Române de Handbal, PROFI, a pregătit un concurs în pauza meciului. Vor fi selectați trei spectatori care se vor întrece pentru a câștiga premiul de 1.000 de euro dacă nimeresc, de la marginea terenului, o figurină ce va fi amplasată în poartă.

Oficialii Federației Naționale de Handbal au mulțumit administrației locale pentru susținere.

„Acest eveniment face parte din strategia FRH de a populariza handbalul în cât mai multe orașe din România. Am venit la Piatra-Neamț cu fruntea casei, cum se spune în Ardeal, pentru că meritați și pentru că Neamțul este reprezentativ pentru handbalul românesc”, a declarat Mihail Bocan, secretarul FRH.

”Se anunță o sală plină dar acest fapt nu ne dă emoții, ci dimpotrivă, ne bucurăm că avem sprijinul publicului pentru a învinge”, a declarat căpitanul naționalei, Valentina Ardean-Elisei.

La conferința de presă au fost invitate și autoritățile locale și județene.

„Mulțumesc pentru invitație și, în primul rând, mulțumesc Federației Române de Handbal pentru că a oferit ocazia pietrenilor de a se bucura sâmbătă de un regal handbalistic. Sunt încântat pentru că putem găzdui un nou eveniment internațional,  lucru ce a fost posibil atât prin deschiderea administrației publice locale cât și datorită faptului că Piatra-Neamț deține una dintre cele mai moderne săli polivalente din România.  O felicit pe Valentina, precum și întreaga echipă națională pentru rezultatele bune de până acum, pentru calificare și le urez mult succes la Jocurile Olimpice de Rio”, a declarat primarul interimar Dragoș Chitic.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.