Guvernul a aprobat: Vasile Panaite este OFICIAL NOUL PREFECT DE NEAMȚ!

Guvernul a aprobat: Vasile Panaite este OFICIAL NOUL PREFECT DE NEAMȚ!

Vasile Panaite este noul prefect al județului Neamț prin decizia luată de Guvernul României în ședința de joi, urmând ca aceasta să fie publicată în Monitorul Oficial pentru a putea fi realizată învestirea pe funcție. Așa cum anunțatm, în exclusivitate, în urmă cu câteva ore, numirea fostului primar de Dragomirești pe funcția de prefect a fost pregătită de Secretariatul General al Guvernului după ce Vasile Panaite a îndeplini condițiile solicitate: în primul rând să fie funcționar public.

El a dat concurs la Primăria Săbăoani pentru a intra în Corpul Funcționarilor Publici. Luni a demisionat din calitatea de primar al comunei Dragomirești, localitate pe care a condus-o încă din anul 2004, atunci când devenea cel mai tânăr primar din Neamț.

Luni, Vasile Panaite a demisionat din funcția de primar iar joi, subprefectul Iulian Jugan a emis ordinul privind încetarea înainte de termen a mandatului de primar al comunei Dragomirești. Noul primar interimar al localității va fi viceprimarul Ion Alistar.

Ultimul mandat de primar a fost câștigat de Panaite alături de PSD. De altfel, președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, a fost cel care l-a propus și a făcut lobby-ul necesar la Guvern pentru numirea pe funcția de prefect a lui Vasile Panaite.

Cunoscut ca un om politic loial și un bun profesionist în administrație, dublu licențiat (Economie și Teologie), Vasile Panaite îi succede în funcție Niculinei Dobrilă, pentru care Guvernul a emis încă de acum 2 săptămâni o decizie de eliberare din funcție.

Vasile Panaite are 45 de ani, este căsători și are doi copii.

Numirea pe funcție se va realiza cel târziu luni, în prezența unui reprezentant al Guvernului.

5 comentarii la "Guvernul a aprobat: Vasile Panaite este OFICIAL NOUL PREFECT DE NEAMȚ!"

 1. Plaesu   29 aprilie 2017 la 20:38

  Succes si …la mai SUS!

  Răspunde
 2. Popa   28 aprilie 2017 la 10:11

  Un om deosebit, pe care rar il gasesti…. success!

  Răspunde
 3. Alina Cretu   28 aprilie 2017 la 9:58

  Felicitari! Mult succes si la cat mai multe realizari!

  Răspunde
 4. Anonim   28 aprilie 2017 la 3:25

  Bravooo Pyty.Ai fost atâția ani primarul comunei în care s-_a născut mama mea.:)

  Răspunde
 5. janel iosub   27 aprilie 2017 la 21:17

  FELICITARI PITY SI MULT SUCCES!

  Răspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.