Foto-galerie de la inaugurarea Rubik Hub – incubatorul de afaceri din Piatra Neamț

Foto-galerie de la inaugurarea Rubik Hub – incubatorul de afaceri din Piatra Neamț

Antreprenori, mentori, universități, startup-uri, companii mature, investitori și autorități publice din regiunea de nord-est au începând de sâmbătă posibilitatea de a se conecta, implica si contribui împreuna la dezvoltarea unui ecosistem antreprenorial inovator și competitiv la nivel global prin intermediul Rubik Hub. Acest hub a fost dezvoltat într-un spațiu din interiorul ștrandului municipal (fostul restaurant Monte Carlo).

Rubik Hub a pornit de la nevoia identificată de Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord Est de a oferi stakeholderilor regionali un sprijin coordonat în demersurile acestora de dezvoltare, un altfel de sprijin decât cel obișnuit de a facilita accesul la finanțări publice.  Astfel, antreprenori, mentori, universități, startup-uri, companii mature, investitori și autorități publice din regiune vor avea oportunitatea de a se conecta, de a se implica si de contribui împreuna la dezvoltarea unui ecosistem antreprenorial inovator și competitiv la nivel global.

Obiectivul Rubik Hub este de a reuni și oferi părților interesate mai mult decât un spațiu de lucru si intâlnire, punând la dispoziție programe de training, mentorat, coaching care să creeze un mediu propice pentru transferul efectiv de know-how, facilitând accesul la o comunitate largă de startup-uri, evenimente de profil, servicii de specialitate si rețele locale și internaționale de investitori.

”Am asistat astazi, impreuna cu presedintii Consiliilor Judetene Bacau, Iasi, Vaslui si conducerea Agentiei de Dezvoltare Regionala Nord-Est la un moment extrem de important din viata comunitatii, la concretizarea unei initiative ce va deveni reper pentru mediul antreprenorial din regiunea noastra, inaugurarea incubatorului de afaceri Rubikhub, de la Piatra-Neamt. Din toate intalnirile pe care le-am avut cu oamenii de afaceri, cu tineri care isi doresc sa inceapa o afacere a reiesit aceasta nevoie de sprijin. Si iata ca astazi venim in intampinarea acestor nevoi cu Rubikhub, care ma astept sa fie un adevarat facilitator de oportunitati. Imi doresc ca tinerii si mediul de afaceri din judet sa gaseasca in Consiliul Judetean Neamt cel dintai partener in proiectele lor si impreuna sa contribuim ca acest demers sa devina o poveste de succes”, a declarat președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

Misiunea cu care Rubik Hub pornește la drum este de a stimula potențialul creativ și inovator din regiune, de a stârni comportamente și abordări antreprenoriale și de a forma profesioniști pentru o carieră de succes.

Rubik Hub va oferi peste 30 de locuri, într-un spațiu deschis de lucru, antreprenorilor interesați să își desfășoare activitatea într-un spațiu gândit pe nevoile lor: conexiune bună la internet, birouri pentru întâlniri de afaceri, o bibliotecă, spațiu de luat masa, dar si spatii de relaxare. De asemenea, Rubik Hub pune la dispoziție 5 săli de conferință, cu capacități diferite: 120, 80,  40 de locuri si două săli cu o capacitate de 20 de locuri fiecare. Sălile sunt complet dotate pentru desfasurarea in conditii optime atat a unor intalniri, seminarii sau evenimente interne, cat si externe. sursa foto: facebook Ionel Arsene

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.