FC Ceahlăul Piatra Neamţ: din rău în mai rău!

FC Ceahlăul Piatra Neamţ: din rău în mai rău!

Angelo Massone, acționarul principal de la Ceahlăul Piatra Neamț, a fost suspendat pentru 10 luni din orice activitate legată de fotbal și a primit o penalizare de 30.000 lei, pentru declarațiile sale jignitoare și calomnioase la adresa arbitrilor, conform art.52, al.2 și 4, lit. b din Regulamentul Disciplinar.

Situaţia vine ca o bomboană peste coliva clubului de fotball înglodat în datorii de peste 1,7 milioane de euro către toată lumea: fotbalişti, angajaţi, apă, gaze, energie electrică furnizori de servicii, etc.

Colac peste pupăză, nimeni nu ştie acum în ce ligă se va înscrie echipa adusă în faliment, după un model patentat în Scoţia, de italianul Angelo Massone.

Un comentariu la "FC Ceahlăul Piatra Neamţ: din rău în mai rău!"

  1. gelu cracana   26 iunie 2015 la 8:47

    Ieri a avut loc adunarea generala a actionarilor de la FC. Ceahlaul. Convocarea a fost facuta de administratorul judiciar, stabilit prin lege, si a avut ca obiectiv desemnarea unui ADMINISTRATOR SPECIAL, din partea actionarilor, evident actionari au decis cu doua voturi la unu ca domnul Massone sa fie administratorul special in relatiile cu administratorul judiciar. Singurul vot negativ a fost al meu. Nu am fost de acord cu numirea domnului Massone, pentru ca nu a demostrat cu nimic ce a facut pentru Clubul de fotbal Ceahlaul. Astazi la ora 10 este organizata o conferinta de presa la hotel Central, de catre domnul Massone.

    Răspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.