ISSN 2457 - 3973

FARMEC deschide la Piatra Neamț primul magazin din zona Moldovei

Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, deschide la Piatra Neamţ primul magazin Gerovital din zona Moldovei. Acesta este cel de-al cincilea magazin propriu pe care compania clujeană l-a inaugurat la nivel național de la începutul anului.

“În 2017, brandul cosmetic Gerovital împlineşte 50 de ani de când a intrat în inimile românilor și sărbătorim această aniversare continuând să ajungem mai aproape de ei. Regiunea Moldovei reuneşte mulţi admiratori ai mărcii, iar în urma solicitărilor primite, am decis să deschidem la Piatra Neamț primul magazin Gerovital din zonă. În noul spaţiu vor putea fi regăsite toate gamele Gerovital, precum și gama Aslavital, unică pe piața din România. Odată cu deschiderea magazinului, am pregătit o serie de surprize şi oferte speciale pentru vizitatorii magazinului de la Piatra Neamţ şi persoanele dragi lor”, a declarat Mircea Turdean, Director general al companiei Farmec.

Cu o suprafaţă de 42 metri pătraţi, magazinul Gerovital este amplasat în incinta centrului comercial Shopping City Piatra Neamţ, aflat pe Bulevardul Decebal, nr. 79. Suma totală investită în lucrările de proiectare şi amenajare a noului spaţiu este de peste 55.000 de euro.

Până în data de 4 iunie, vizitatorii magazinului beneficiază de o reducere de 20% pentru orice produs achiziţionat. De asemenea, aceştia pot efectua teste gratuite de dermoanaliză. Testul durează aproximativ 5 minute și ajută la stabilirea tipului de ten, prin folosirea unor măsurători instrumentale specifice care analizează nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum și gradul de pigmentare al pielii.

Gerovital este cel mai apreciat brand al companiei Farmec. Printre gamele sale se numără Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 Derma+, Gerovital Sun, Gerovital Plant, Gerovital Tratament Expert și Gerovital Men, toate cuprinzând  produse destinate îngrijirii tenului, părului şi corpului.

În noul magazin, va fi disponibilă și prima gamă premium din portofoliul companiei Farmec. Gerovital H3 derma+ Premium Care a fost lansată în luna mai, cu ocazia aniversării a 50 de ani de la prima producție a cosmeticelor Gerovital. Gama a fost creată în colaborare cu experți din domeniu sănătății și însumează 10 produse dedicate îngrijirii tenului.

La nivel național, compania clujeană mai deţine 7 magazine Gerovital, dintre care 3 în București și câte unul în Constanța, Craiova, Cluj-Napoca și Ploiești.

Despre Farmec SA Cluj-Napoca

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, este un brand emblemă pentru România, al cărui portofoliu impresionează o lume întreagă prin produse mereu actuale și moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are acreditări internaționale ale proceselor de fabricație și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de brand, sfaturi utile din partea specialiştilor noştri, surprize şi concursuri ne puteţi urmări şi pe conturile noastre de social media.

Articolul anterior

”Copilăria lui Mozart” – primul eveniment din seria ”Clasic e fantastic” de la Piatra Neamț

Articolul următor

Prima ședință a Consiliului Consultativ al Tinerilor din Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular