ISSN 2457 - 3973

Fabrica de lemne din Roznov a mai ars acum 8 ani! Incendii suspecte la Roznov!

Fabrica de prelucrare a lemnului din Roznov (SC AKIRA – fosta Butoiul) a mai ars în urmă cu 8 ani în mod suspect. Atunci, nenorocirea a pornit de la un scurt circuit electric, după cum au concluzionat pompierii. De această dată, angajații societății spun că incendiul a pornit dintr-o zonă în care nu s-a lucrat deloc. Oamenii au început să spună tot mai tare că în Roznov au apărut diverse incendii suspecte.

Rămâne ca pompierii să stabilească, în urma anchetei, cauzele producerii incendiului. incendiu roznov2

Pagubele sunt uriașe iar flăcările au fost stinse abia după 3 ore. Suprafața distrusă de incendiu este de peste 2.000 de metri pătrați. Interesant este dacă proprietarii fabricii, oameni de afacere sirieni, au asigurare împotriva incendiilor și vor fi despăgubiți. incendiu roznov3

Articolul anterior

Dezastru la Roznov! Arde fabrica de lemne Akira! Flăcările se văd de la 10 de kilometri!

Articolul următor

Campania electorală națională a PSD, după modelul filialei din Neamț! Dragnea: Vom implementa proiectul pilot al PSD Neamț!

Un comentariu

  • incet dar sigur ne dispar simbolurile industriei noastre..acesta fabrica a fost blestemata.niciodata nu a avut parte de un administrator priceput.s-au perindat fel de fel de indivizi dornici de imbogatire. asa amarata cum a fost generatii intregi si-au castigat existenta pina in 1989.de aceasta data raul a invins definitiv si totul devine istorie si poveste.a fost odata o fabrica ce se numea butoiul.peste putin timp nici nu o sa mai stim ce este un butoi de lemn.plasticul va fi baza.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular