Explozie într-un apartament din cartierul Precista – Piatra Neamț!

Explozie într-un apartament din cartierul Precista – Piatra Neamț!

O explozie în urma căreia o persoană a fost rănită grav s-a produs, duminică dimineață, în jurul orei 09.00, în apartamentul unui bloc situat pe strada Bistriței, din Piatra-Neamț, vis-a-vis de spălătoria Delfinul.

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Neamț, explozia s-ar fi produs după ce proprietarul apartamentului a încercat translatarea gazului metan dintr-o butelie în alta. Astfel s-au produs scăpări care au condus, din cauza unei scântei, la o explozie.

Bărbatul, agent de pază la o firmă din oraș, a suferit arsuri de gradele 2 și 3, pe față, gât, mâini și picioare, și a fost transportat în stare gravă, dar conștient, la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale ISU Neamț care au constatat că explozia nu a fost urmată de incendiu. Pentru siguranța locatarilor, oamenii au fost evacuați din apartamente. A fost realizată și o expertiză tehnică a imobilului și s-a constatat că nu a fost afectată structura de rezistență a blocului.

Prefectul Vasile Panaite, sosit la fața locului, a declarat că a fost demarată o anchetă pentru a stabili exact circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.