EXCLUSIV Dezastru total la FC Ceahlăul! Clubul a rămas fără energie electrică, gaz metan și apă rece!

EXCLUSIV Dezastru total la FC Ceahlăul! Clubul a rămas fără energie electrică, gaz metan și apă rece!

 

Dezastru total la clubul de fotbal FC Ceahlăul Piatra Neamț. APASERV a sistat, începând de astăzi, furnizarea apei potabile către club din cauza datoriilor uriașe. Acest fapt este bomboana de pe coliva clubului care în urmă cu două săptămâni a rămas fără gaz metan iar de săptămâna trecută nu mai are nici energie electrică.

stadion inchis bun

Astfel, clubul de fotbal care găzduia în anii trecuți meciurile naționalei României sau meciuri de UEFA Champions League a rămas în beznă și pe uscat!

”De astăzi nu mai este apă potabilă la club și dacă se strică gazonul natural, ne va costa foarte mult”, a declarat, pentru newsallert.ro, fostul ofițer de presă al clubului, Gelu Crăcană.

stadion1

Sediul clubului arată ca o fantomă. Acționarul majoritar, Angellor Massone a venit, miercuri, la Piatra Neamț și a discutat cu Viorel Măstăcăneanu despre situația în care se află clubul. Surse credibile spun că Gheorghe Ștefan se implică pentru ca echipa de fotbal să nu fie desființată și a propus italianului să vândă acțiunile sale, pe aceeași bani cu care le-a cumpărat, unor oameni de bună credință care vor să pună umărul pentru salvarea FC Ceahlăul.

”S-a întâlnit cu acționarul Viorel Măstăcăneanu la Hotel Ceahlău. Pe Masonne nu îl mai primesc cei de la Hotel Centrale pentru că a făcut datorii de 30.000 de euro. A cazat acolo toată echipa lui cu care a venit în ianuarie dar nu a achitat nimic. Avem facturi pentru că toate s-au făcut pe club. Massone a spus ieri că vrea să facă documentația ca să intre clubul în insolvență. A promis că în luna august vine cu un nou antrenor și va înscrie echipa în Divizia B”, a declarat Gelu Crăcană.

 

Angajații clubului au în continuare restanțe salariale din luna martie. Cu fotbaliștii nu ține șmecheria restanțelor pentru că regulamentul LPF spune clar că la 3 lunii consecutive neplătite, fotbalistul devine liber de contract. Ăsta a și fost motivul pentru care 7 fotbaliști au primit restanțe salariale doar pentru o lună de zile și au rămas cu 2 luni neplătite. Astfel rămân legați de club și nu își pot căuta alte echipe.

angelo massone

A procedat la fel cu Livingston

 

Angelo Massone a mai condus un club din Scotia, Livingston, pe care l-a bagat in insolventa. Angelo Massone a fost unul dintre principalii actionari, in 2008, la clubul scotian. Alaturi de ceilalti parteneri, Massone l-a adus ca antrenor, in iulie 2008, pe Roberto Landi, fost antrenor la FC National, pe care l-a dat afara, in urma rezultatelor proaste, 5 luni mai tarziu. Dupa ce Massone a refuzat sa plateasca datoriile la timp, clubul a fost trecut in insolventa si apoi retrogradat in liga a 3-a din Scotia. Massone si-a vandut apoi toate actiunile partenerilor sai si s-a retras,

 

(Gabriel APETRII)

5 comentarii la "EXCLUSIV Dezastru total la FC Ceahlăul! Clubul a rămas fără energie electrică, gaz metan și apă rece!"

 1. Gogu   17 iunie 2015 la 21:06

  Numai din vanzarea unor jucatori, clubul n-ar fi putut continua ? E posibil acum sa-i vanda Massone, sa ia banii si sa plece. Si nici nu mai ai cu ce continua in liga 2. Trebuia sa vina Massone ( e drept, a ajutat in cantonamentul din Italia, dar si-a scos banii prin diverse cheltuieli) sa ne invete cum sa cheltuim banii ? Bacaul, si nu numai, se descurca cu fonduri de la organele locale, prin proiecte. Dumitras si Marc daca erau vanduti din timp si la sume negociate CORECT, banii ajungeau pentru un campionat. Dar asa e cand e sa se aleaga praful…

  Răspunde
 2. NICU   12 iunie 2015 la 5:14

  DAR RARUTA SI BOGHEAN CE CAUTA LA FOTBAL.

  Răspunde
  • Stiri din Neamt   12 iunie 2015 la 6:47

   Cel putin in privinta d-lui Boghean stiu ca a fost dat afara de marele investitor Massone. Cu bune si cu rele, cu sau fara lucrurile de care au fost acuzati cei 2 de mai sus, cubul nu avea datorii si a jucat in Liga 1.

   Răspunde
 3. motroc florin   11 iunie 2015 la 21:27

  Au îngropat un club frumos , un club care a reprezentat cu cinste fotbalul nostru în anumite momente! Oare nu ….. visează noaptea urât ? N-or tresării în pat ? Sper din tot sufletul ca acest club , din acest minunat oraș , să nu dispară și el , ca multe altele , căci e mare păcat ! Au înlăturat oameni care au făcut ceva pentru clubul ăsta, au adus oameni care au ….. FURAT CLUBUL , l-au jecmănit în ultimul hal , bani împrumutați , de parcă erau cămătari , nu conducătorii lui , e dureros și incredibil ce citesc ! Mă doare sufletul , căci am prins o perioada deosebita la Piatra Neamț , o perioada care a însemnat foarte mult pentru mine, pentru cariera mea fotbalistică ! Poate unii au uitat , am plecat de la Rapid in 1996 , imprumutat 5 luni ( mini returul de 13 etape) , ca să încercăm să salvam echipa de la retrogradare, ceea ce s-a si întâmplat la finalul sezonului , lucru care m-a făcut să revin la Piatra Neamț, renunțând la … Rapid , marea mea iubire , căci ….. m-am simțit apreciat, iubit și respectat , lucruri care m-au făcut să am un sezon de excepție în 1996-1997, când am fost declarat cel mai bun fundaș central din Divizia A ! Deci …. Ceahlăul va rămâne toată viața în inima mea ! Să mă ierte DUMNEZEU , nu pot și nu am dreptul să judec pe nimeni, căci. ….. doar Bunul DUMNEZEU, ne va judeca pe toți …. și pentru alea bune și pentru alea rele ! Sper din inima , ca echipa și acest club ffrumos, sa reușească sa supraviețuiască în fotbalul românesc! Doamne Ajuta tuturor !

  Răspunde
 4. cracana gelu   11 iunie 2015 la 18:34

  Gelu Cracana·
  domnule mastacaneanu va place in ce stare a ajuns clubul de fotbal CEAHLAUL?
  Daca da, e tare regretabil… sa nu ai curent electric, apa, gaze.. oare cine este de vina?. public va acuz de vina prin felul cum ati condus clubul de fotbal. E tare regretabil, oare puteti fi linistit sufleteste in ce hal sa ajuns cu clubul de fotbal?

  Răspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.