Eugen Țapu Nazare: ”PSD vrea să ne branșeze la Moscova? Să ne spună dacă vor să ne ducă înspre Rusia!”

Eugen Țapu Nazare: ”PSD vrea să ne branșeze la Moscova? Să ne spună dacă vor să ne ducă înspre Rusia!”

Senatorul PNL Neamț, Eugen Ţapu Nazare, a acuzat PSD că prin programul lor electoral încalcă tratatul de guvernanţă fiscală votat în Parlament inclusiv de social-democraţi. Eugen Țapu Nazare, care este și președintele Comisiei Economice din Senat, a declarat, într-o conferință de presă, că programul economic al PSD ar dubla deficitul structural şi cel bugetar dacă va fi aplicat.
„Am analizat cu colegii economişti aşa-zisul program al PSD. Ei promit creşteri de salarii cu nemiluita, scăderea taxelor, poate mai câştigă ceva voturi. Oamenii aceştia au votat tratatul de guvernanţă fiscală, care prevede 1 la sută deficit structural şi 3 la sută deficit bugetar. Am calculat pe programul lor şi va fi 2,5 la sută deficit structural şi 4,7 la sută deficit bugetar. Ori mint, ori vor să ne scoată din Uniunea Europeană. Nu există un al treilea răspuns. Au văzut ce se întâmplă în jurul României, au văzut ce a ieşit la alegeri şi în Bulgaria, şi în Basarabia şi probabil vor să ne ducă înspre Rusia”, a afirmat senatorul Eugen Ţapu Nazare.

Parlamentarul a mai spus că deşi toate partidele au semnat Pactul pentru alocarea a 2 la sută din PIB bugetului Ministerului Apărării, cei din PSD nu mai sunt de acord cu această măsură.

”Toate partidele au semnat pactul pentru 2 la sută la Apărare şi acum Victor Ponta şi Liviu Dragnea strâmbă din nas pentru că este prea mult. Mint sau vor să ne branşeze la Moscova? Dacă asta vor, să iasă şi să le spună românilor”, a acuzat liberalul Eugen Ţapu Nazare în conferinţa de presă.

Un comentariu la "Eugen Țapu Nazare: ”PSD vrea să ne branșeze la Moscova? Să ne spună dacă vor să ne ducă înspre Rusia!”"

  1. Anonim   3 decembrie 2016 la 15:38

    care e problema daca procedam si noi ca bulgaria,ungaria.???nu inteleg de ce acest tapu este asa de inversunat.se crede foarte tare dar nu isi da seama ca e o problema de conjuctura.fiind expert in calcule poate ne da si cifra de bani pierduti de romania in vederea aderarii la nato si ue.sa nu ne prosreasca ca nu am contribuit cu nimic si acum agricultura si industria duduie.cred ca cele cateva imagini de la defilare l-au impaunat prea mult pe dl.nazare..

    Răspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.