ISSN 2457 - 3973

Emilia Arcan (PSD): Rolul nostru este să aducem la cunoștința cetățenilor cine este PNL-ul de astăzi!

Emilia Arcan, președinta organizației de femei a PSD Neamț și candidat pe locul întâi la Senat a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că își va desfășura campania electorală cu preponderență pe fostele colegii de deputați 1 și 2, adică zona Piatra Neamț.

Fosta președintă a CJ Neamț a admis că o campanie electorală în mediul urban este mult mai dificilă față de cea din rural în condițiile în care electoratul este cu preponderență de dreapta.

Emilia Arcan a precizat însă că în această campanie va prezenta tuturor alegătorilor faptul că în PNL se află acum cei din PDL.

”Pe parcursul anilor am desfășurat activitatea politică în zona rurală. În Piatra Neamț este mult mai grea activitatea pentru că aici a dominat culoarea portocalie a unui grup, a PNL-ului de astăzi care este fostul PDL. Rolul nostru este să aducem la cunoștința cetățenilor cine este PNL-ul de astăzi pentru că ei se bat cu pumnul în piept că vor face lucruri. Nu punem la îndoială inteligența electoratului. În multe situații, unele persoanele au uitat momentele grele trăite în perioada de guvernare Boc-Băsescu-Anastase-Udrea. Avem rolul deosebit de a informa cetățenii din județ cu programul nostru de guvernare, unul măreț, bine întocmit, pe toate domeniile de activitate, începând de la relaxarea fiscală, agricultură, sănătate, învățământ, cultură. Pe tot parcursul campaniei electorale vom promova proiectele noastre de guvernare. Sunt convinsă că cetățenii vor înțelege și vor da votul celor care vor veni cu argumente. Doar PSD are un program clar de guvernare. Sunt convinsă că după 12 decembrie vom avea majoritatea, vom avea posibilitatea să formăm guvernarea și să ne punem în practică programul de guvernare. Este adevărat că cetățenii nu mai au încredere, au obosit să facă experimente urmare a promisiunilor electorale și de aceea foarte mulți au ales să plece în străinătate”, a declarat Emilia Arcan.

Prima poziție pe lista de candidați ai PSD la Senat fac o certitudine din faptul că Emilia Arcan va obține mandatul de parlamentar.

Articolul anterior

DNA îi caută pe şoferii care au dat şpaga polițiştilor rutieri din Piatra Neamț în perioada aprilie – mai 2016!

Articolul următor

Poliţiştii-şpăgari din Piatra Neamţ ascundeau mita într-o carte de rugăciuni! Vorbeau prin semne când cereau mita!

4 Commentarii

  • VREAU SA VOTEZ CU TOATA FAM MEA PSD DAR SAVA ȚINEȚI DE PROMISIUNI SA NE DATI CE ATI PROMIS BANI GBY ROMANIA LIKE AMIN OKAY.!?

  • promisiuni doamnă 4×4 adică din patru în patru ani

  • dvs.trebuie sa prezentati cetatenilor cine este psd si ce a facut bun pentru judetul neamt.nu purtati grija pnl-ului ca sunt in masura sa fabuleze singuri.este timpul sa spuneti cetatenilor de ce psd roman este foarte slab si a creat culoar lui leureanu /de ce nu ati fost in stare sa castigati alegerile la primaria p. neamt?de ce sefa dvs.rovana plumb minte in continuare cu privire la nivelul de trai?nu mai faceti comparatia cu ce a lasat pdl pnl ci cu nivelul de trai din europa.poate nu stiti dar suntem penultima tara la acest capitol.minciunile lui ponta si a lui rovana plumb nu mai merg iar aroganta dvs,si a lui munteanu nici atat.sa nu credeti ca sunt sustinator pnl-pdl dar iubesc adevarul.cei din zona tg.neamt care va-ti cocotat la functii nu faceti destul pentru noi amarastenii.

  • Cum mama naibii mai aveti tupeul sa cereti votul oamenilor? Nu PSD ul a fost la guvernare 18 ani? Cine a adus ţara în halul ăsta? Nu se vede cu ochiul liber ca în zonele cele mai sărace sunt cei mai multi asistați social, votanții voștri de bază? Năstase, Ponta, Hrebenciuc, Iliescu… nu astia sunt sinonimul incompetenței, hoției şi trădării naționale???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular