Emilia Arcan, prima femeie senator din Neamț! Uite ce a declarat președinta organizației de femei a PSD Neamț!

Emilia Arcan, prima femeie senator din Neamț! Uite ce a declarat președinta organizației de femei a PSD Neamț!

Emilia Arcan a început anul 2016 în forță și îl termină în aceeași manieră. În 21 ianuarie 2016 a fost aleasă președinte al Consiliului Județean Neamț, fiind prima femeie care ocupă o astfel de demnitate în toată România. Anul îl încheie tot cu o premieră, fiind prima femeie din județul Neamț care a fost aleasă senator.

Emilia Arcan a transmis un mesaj de mulțumire tuturor celor care i-au fost aproape dar și conducerii filialei PSD Neamț care a susținut-o să ocupe prima poziție la Senat.

”Dragi prieteni nemțeni, vă mulţumesc tuturor! Trăiesc bucuria unui nou început, dar și emoția unor responsabilități de care sunt foarte conștientă, pe care mi le asum și vă garantez că nu le voi neglija și nu vă voi dezamăgi! Vă mulțumesc pentru susținerea dumneavoastră, pentru faptul că m-ați delegat să vă reprezint interesele dvs. în Senatul României și pentru că ați avut convingerea că merit votul pentru acest mandat! Mulțumesc conducerii PSD Neamț, presedintelui Ionel Arsene, pentru favoarea acordată de a fi principalul candidat al partidului, femeia senator din Neamț, și pentru șansa oferită de a demonstra că sunt un om de cuvânt, că voi respecta cu sfințenie programul de guvernare al formațiunii noastre politice PSD și voi lupta ca social-democrația să se facă simțită între granițele țării, ajutînd românii să trăiască mai bine și crezând în viitorul lor! Cu respect şi aleasă preţuire”, a declarat Emilia Arcan pe pagina sa de socializare.

Emilia Arcan este președinta organizației de femei a PSD Neamț și vicepreședinte la nivel național al organizației de femei a PSD.

Ea a avut în responsabilitate politică și municipiul Piatra Neamț unde, alături de echipa PSD Piatra Neamț, a obținut peste 42 de procente față de PNL care are doar 15,5 la sută.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.