ISSN 2457 - 3973

Dragoș Chitic: Suntem în situația fericită să onorăm toate solicitările de locuințe ANL!

Municipiul Piatra Neamț ar putea fi în situația în care să nu mai aibă nici o solicitare neonorată de acordare a unei locuințe ANL. Primarul Dragoș Chitic a declarat pe pagina sa de socializare că a fost demarată o nouă etapă de depunere sau actualizare a dosarelor solicitanților.

”Din nou suntem in situatia fericita in care am reusit sa acordam o locuinta ANL tuturor solicitantilor pietreni eligibili. Pentru a veni in sprijinul tinerilor care isi doresc o locuinta ANL in municipiul Piatra Neamt am demarat o noua sesiune pentru depunerea sau reactualizarea dosarelor . Astfel , cei interesati pot face acest lucru in perioada 03.10.2016-14.11.2016, existand sanse reale ca toti solicitantii care indeplinesc conditiile legale sa primeasca o locuinta ANL.Conditiile eliminatorii sunt : varsta solicitantului cuprinsa intre 18 si 35 ani, loc de munca in Piatra Neamt si solicitantul , respectiv sotul/ sotia, sa nu detina sau sa nu fi detinut locuinta proprietate personală”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Solicitanţii de locuinţe ANL destinate închirierii trebuie ca în perioada 03.10.2016 – 14.11.2016 să actualizeze dosarele depuse la Primărie cu următoarele documente:

– adeverinţă de la Directia de Taxe şi Impozite Locale Piatra Neamţ din care să rezulte faptul că solicitantul şi soţul/soţia nu deţin locuinţă proprietate,

– contractul de închiriere înregistrat la organele fiscale teritoriale,în situaţia în care solicitantul locuieşte cu chirie,

– confirmarea de la Asociaţia de proprietari a numărului de persoane care locuiesc împreună cu solicitantul la adresa actuală;

– adeverinţe de salarizare soț/soție în care să fie specificat venitul brut lunar;

– orice document în măsură să dovedească modificări survenite de la ultima actualizarea dosarului de locuință (certificat de căsătorie,certificat de naștere copii,hotarâre de divorț,adeverințe medicale,diplomă de studii,etc.)

Menţionăm că aceste actualizări de documente sunt obligatorii în vederea stabilirii clasamentului cu ordinea de priorități a solicitanților de locuințe ANL destinate închirierii. Documentele mai sus menţionate se vor depune la sediul Primăriei Piatra Neamţ , la cam.20 – la Serviciul Gospodărie Comunală și Investiții în zilele de luni până joi între orele 8.00-16.30, respectiv vineri între orele 8.00-14.00.

    Articolul anterior

    Viorel Stan (inspector școlar general): Școala este un atelier al umanităţii si drumul regal spre înţelepciune. La mulți ani de Ziua Educației!

    Articolul următor

    Vernisajul Salonului de Artă Naivă ”Neculai Popa”, ediția a II-a

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cel mai popular