ISSN 2457 - 3973

DNA anchetează mutațiile suspecte de la Roznov?!

O informație explozivă care ne-a parvenit, luni, din surse credibile, arată că DNA ar fi început o anchetă la Roznov în ceea ce privește mutațiile suspecte dinaintea alegerilor locale. Potrivit informațiilor, sunt vizați mai mulți angajați ai administrației locale, o persoană cu funcție de conducere a unei instituții din oraș care este finanțată de primărie, dar și persoanele care ar fi solicitat, prin intermediari, efectuarea mutațiilor cu scopul determinat de a vota un anumit candidat la funcția de primar.

În acest moment este deschis un dosar penal in rem, ce privește presupuse fapte de corupție, ca urmare a unei sesizări. Se pare că au fost deja audiate mai multe persoane care ar fi spus firul exact al evenimentelor, cine, de ce și pentru ce au solicitat realizarea mutațiilor.

Pentru că este vorba de persoane cunoscute, asupra cărora planează doar suspiciuni, nu vom face publice numele până la momentul confirmării de către procurori anti-corupție a celor implicați și care au calitate de învinuiți.

În campania electorală, liberalii au denunțat, în cadrul unei conferințe de presă, mutațile numeroase și nejustificate care s-au produs la Roznov taman înainte cu câteva săptămâni de alegeri. Asta nu echivalează însă cu vreo vină.

Vom reveni asupra acestui subiect!

Articolul anterior

Reacția PNL Neamț față de situația invalidării lui Ionel Ciubotaru ca primar de Roznov

Articolul următor

Mugur Cozmanciuc, suceveanul venit din Iași să facă din PNL Neamț o echipă!

2 Commentarii

  • De ce tocmai tocmai PNL?!?!?

  • cum de a uitat pnl neamt sa faca un denunt la dna cu privire la cumpararea voturilor pentru functia de primar la comuna pingarati.?nu cred ca a vrut sa-si protejeze candidatul sau la functia de primar.intrebarea este fireasca;cine a suportat cheltuielile pentru cei peste 500 participanti la pensiunea balador.o prima intalnire a avut loc inainte de inceperea campaniei motiv pentru care s-a putut servi friptura si vinuri selecte.in mod deosebit traminer.atunci isabele cu gasca de la hidro a promis cate in luna si cate in stele.fiecare participant a fos consultat ce isi doreste sau ce probleme are.a -2-a intalnire a fost chiar in campania electorala s-a servit cafea si apa iar la coborarea din mijlocul de transport asigurat de organizator ,s-au inmanat 50 lei fiecarui participant.sub paravanul campania electorala din poarta in poarta s-au negociat si cumparat voturile.pe linga finantarile de la asociatia crescatorilor de animale pingarati se spune ca si pensiunea in cauza precum si alte doua societati comerciale au contribuit din plin deoarece isabela este custodele lacului pingarati si permite aruncarea mizeriei care contamineaza lacul.asa ca 2-3 mutatii sunt minore pe linga incalcarile de lege la pingarati.curios ca nimeni nu se sesizeaza.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular