ISSN 2457 - 3973

Descoperire macabră în cimitirul din Zănești (video)

Cadavrul unui bărbat de circa 40 de ani a fost descoperit, luni seara, în cimitirul localității Traian (comuna Zănești), de o femeie care mergea să aprindă lumânări la mormântul unei rude. Îngrozită de ceea ce a descoperit, femeia a sunat imediat la 112 și o echipă de criminaliști a venit la fața locului. În urma cercetărilor s-a constatat că pe cadavru există plăgi multiple la cap și mâini. Anchetatorii iau în considerare două ipoteze și anume o crimă sau o moarte naturală iar plăgile să fie în urma mușcăturilor unor câini.

Localnicii s-au adunat la cimitir și au început să își dea cu părerea despre caz, însă nimeni dintre cei prezenți nu au spus că ar cunoaște victima. Oamenii spun că decedatul ar putea fi un cerșetor care s-a încăierat, de la pomană, cu alte persoane, și a fost omorât. Alții erau de părere că omul a fost omorât în altă parte iar cadavrul a fost aruncat în cimitir.

Necropsia ce va fi efectuată marți va stabili cauzele decesului astfel că pe baza acestor probe, criminaliștii vor stabili cum va decurge ancheta.

Articolul anterior

Deputatul USR Iulian Bulai lansează un apel către toți europarlamentarii români

Articolul următor

Președintele Arsene, ”călare” pe lucrările de la secția de pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular