Deputatul PSD Ciprian Şerban, după depunerea jurământului în Parlament: „Proiectele mele îi vizează pe toți nemțenii”

Deputatul PSD Ciprian Şerban, după depunerea jurământului în Parlament: „Proiectele mele îi vizează pe toți nemțenii”

Ciprian Şerban, ales deputat din partea PSD Neamț, a depus, astăzi, jurământul în Parlament.

După acest moment, deputatul Ciprian Şerban a declarat că va fi un parlamentar care se va apleca asupra problemelor tuturor nemțenilor.

„Încep o nouă etapă a carierei mele politice. Datorită votului acordat de nemțeni, am posibilitatea de a le reprezenta interesele şi de a lupta pentru ei din Parlamentul României! Acest moment înseamnă pentru mine un nou început pentru noi proiecte în folosul nemţenilor!

Azi am depus jurământul de credinţă faţă de ţară şi popor. Susţinerea pe care nemţenii mi-au acordat-o voi încerca să o răsplătesc prin promovarea de legi şi proiecte care să asigure dezvoltarea judeţului nostru.

Proiectele mele în acest mandat îi vizează în primul rând pe cetăţenii Neamţului şi comunitatea judeţului nostru, dar, în egală măsură sunt parlamentar al României. Mă voi implica, alături de colegii din PSD, pe cât de mult cu putinţă pentru a asigura tuturor cetăţenilor bunăstarea pe care o merită.

Vă mulţumesc tuturor nemţenilor pentru încredere şi pentru toate gândurile bune! Doamne ajută!”, spus deputatul PSD Ciprian Şerban.

2 comentarii la "Deputatul PSD Ciprian Şerban, după depunerea jurământului în Parlament: „Proiectele mele îi vizează pe toți nemțenii”"

 1. Iordache Ionel   22 decembrie 2016 la 7:47

  Succes, Ciprian!
  În calitate de deputat și reprezentant al tinerilor din Neamț, sunt sigur că vei duce la îndeplinire proiectele pe care PSD le-a prezentat în campania electorală, precum și proiectele majore ale președintelui Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, care vor necesita susținerea la ministere.
  Suntem alături de tine și te asigurăm de susținere în teritoriu!

  Răspunde
 2. Vali   21 decembrie 2016 la 16:34

  Sa știi ca toți cei care te cunosc așteaptă multe de la tine.
  As vrea sa pot spune , ca pana acum ca ești prietenul meu! !
  Succes

  Răspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.