Demisionează Vlad Marcoci din funcţia de preşedinte executiv al PSD Neamţ?!

Demisionează Vlad Marcoci din funcţia de preşedinte executiv al PSD Neamţ?!

Surse credibile din PSD Neamţ au declarat, pentru newsallert.ro, că deputatul Vlad Marcoci intenţionează să demisioneze, la sfârşitul acestei săptămâni, din funcţia de preşedinte executiv al filialei PSD Neamţ.

Demisia acestuia ar urma să fie depusă abia după o discuţie cu liderul filialei, deputatul Ionel Arsene, discuţie în care Marcoci îi va prezenta motivele deciziei.

Oameni apropiaţi de Vlad Marcoci au precizat că acesta este nemulţumit că, în ciuda faptului că este preşedinte executiv, nu a fost consultat în mai multe decizii pe linie politică, pornind de la alegerea preşedintelui CJ Neamţ până la deciziile luate la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Astfel, Marcoci intenţionează să renunţe la funcţia câştigată pe 17 iulie 2015 dar vrea să îşi păstreze calitatea de membru al PSD Neamţ. O decizie finală va fi luată sâmbătă după discuţia cu preşedintele filialei.

Un comentariu la "Demisionează Vlad Marcoci din funcţia de preşedinte executiv al PSD Neamţ?!"

  1. constantin   7 aprilie 2016 la 8:25

    dupa ce ca a luat cu japca aceasta functie acum se da suparat fiindca nu-l consulta sefu cand ia o masura.probabil ca inca nu stie ce inseamna aceasta functie.cand conducerea operativa a partidului nu stie cum sa cuprinda toate problemele legate de pregatirea alegerilor locale el merge la terasa pe republicii cu rasvan bobeanu si inca doi chibiti deoarece nu mai poate de bine.nici in parlament nu a rupt gura targului si isi foloseste functia de deputat in interes personal.nici pe la mediu nu a fost grozav.concluzionand nu este nici o pierdere daca demisioneaza ci un act de bun simt.

    Răspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.