Demisia lui Ioan Rus spulberă visul curvelor de a munci pe autostrăzi ca în UE

Demisia lui Ioan Rus spulberă visul curvelor de a munci pe autostrăzi ca în UE

După ce a reușit performanța negativă de a jigni milioane de români din interiorul și exteriorul țării, ministrul Transporturilor, Ioan Rus a demisionat. Odată cu demisia lui Rus se duce pe apa sâmbetei și autostrada Iași – Târgu Neamț – Târgu Mureș trasată cu o cariocă pe harta master-planului de transport. Acum o să înceapă toate curvele veritabile să se tânguiască și să jeluiască după Ioan Rus că măcar le făcea autostradă și aveau și ele condiții europene să muncească. Așa o să se întoarcă pe drumurile naționale cu o singură bandă pline de gropi și praf.

Mai sus puteți admira fotografia cu fiul domnului Rus, fiu despre care nu credem că este golan (așa cum a spus tatăl său că ar fi copiii celor plecați să muncească afară). De asemenea, sperăm că tânăra care va deveni nora fostului ministru să nu se transforme într-o curvă dacă juniorul va fi nevoit să plece și el în străinătate.

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat, la o emisiune la Digi 24, în contextul în care vorbea despre românii din străinătate şi despre cât câştigă aceştia muncind în construcţii, de exemplu, cu un salariu de 1.500 de euro, că ”de banii ăştia copiii se fac golani acasă, iar nevasta curvă”. Case closed!

 

(G. APETRII)

 

4 comentarii la "Demisia lui Ioan Rus spulberă visul curvelor de a munci pe autostrăzi ca în UE"

 1. vasile   12 iunie 2015 la 12:09

  Ce ventuze are domnisoara….. si ea nu e curva cai ii plac baietii cu bani si a mai fost cu vreo 20 inai tea astuia

  Răspunde
 2. ANA   12 iunie 2015 la 6:26

  Fie-va gura aurita, domnule Chifu!

  Răspunde
 3. Adrian Chifu   11 iunie 2015 la 21:53

  În ultima perioadă Diaspora influențează și viața politică din România . Rezultatele se văd. Alegem președintele, schimbăm miniștri. Un lucru este cert , cine se pune cu Diaspora pierde. Mai avem un hop. Când doi se împacă ( românii din țară și cei din străinătate ) al treilea pierde ( clasa politică )

  Răspunde
 4. ion   11 iunie 2015 la 21:25

  Nesimtiti corupti si vulgari ……

  Răspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.