Dansăm pentru Bogdănel! Eveniment caritabil al VIBE Piatra Neamț pentru un copil ce are nevoie de transplant de plămâni!

Dansăm pentru Bogdănel! Eveniment caritabil al VIBE Piatra Neamț pentru un copil ce are nevoie de transplant de plămâni!

Reprezentanții VIBE Piatra Neamț vor organiza, luni, 5 decembrie, de la ora 19,00, la sediul din strada Bradului, un eveniment caritabil pentru un copil ce are nevoie urgentă de o operație la Viena.

Toți cei care doresc să îl susțină financiar pe Bogdănel, un băiețel din Piatra Neamț extrem de inteligent și plin de viață, dar care are nevoie urgent de un transplant de plămâni, sunt invitați la cursurile de zumba-dance și zumba-fitness ce vor avea loc luni. Intrarea pentru toți cei care vor să danseze și să facă sport în același timp va fi 20 de lei și toți banii strânști vor fi donați familiei lui Bogdănel.

Povestea copilului începe în urmă cu 4 ani, în 2012 când un diagnostic sever i-a întrerupt copilăria: HIPERTENSIUNE PULMONARĂ SEVERĂ IDIOPATICĂ., afecţiune care i-a limitat foarte mult activităţile, depinzând de un tratament şi un program strict. Cu toate acestea, Bogdan este un copil vioi şi intelligent, curios şi dornic de a învăţa lucruri noi.

Acum este elev în clasa a IV-a, şcolarizat la domiciliu, cu rezultate foarte bune la învăţătură în fiecare an şcolar.
Ultima internare în spital a adus cu ea veşti cele rele, boal s-a agravat, tratamentul nu mai este sufficient, singura lui şansă la viaţă fiind transplantul de plămâni. Acesta poate fi făcut la Viena şi costurile se ridică la circa 120 000 euro, o sumă imposibil de acoperit de către familia lui.
Cei care vor să îl ajute pot face donații în conturile:

LEI: RO94CECENT0508RON0959391
EURO: RO50CECENT05B2EUR1058635, SWIFT : CECEROBUXXX

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.