ISSN 2457 - 3973

Daniel Vasiliu: ”Zeci de oameni care cochetează cu actualul penal de la Roznov și-au făcut buletine pentru 3 luni!”

Liberalul Daniel Vasiliu a semnalat, miercuri, într-o conferință de presă, o situație cel puțin ciudată care se petrece în orașul Roznov. Vasiliu susține că în ultimele zile, cel puțin 60 de persoane care nu au legătură cu orașul Roznov și-au făcut buletine cu scopul vădit de a vota. Daniel Vasiliu a lăsat să se înțeleagă că toate acestea se întâmplă la comanda fostului primar Ionel Ciubotaru, demis de prefect după ce a fost condamnat penal la 6 luni de închisoare cu suspendare.

”Am văzut și acțiuni care sunt sub demnitatea unor candidați. Ieri am aflat că în orașul Roznov, mai mulți cetățeni care nu aveau apartenență de acest oraș și-au făcut buletine pentru 3 luni și acomodație, este vorba ce cel puțin 60 de persoane care sunt în zona administrației publice locale care cochetează cu actualul penal, mă scuzați, actualul primar, dar gura păcătosului adevăr grăiește. Vom demara o anchetă în acest sens, suntem cu ochii pe ei pentru că orice vot contează pentru Ionel Ciubotaru. După 16 ani de primărie, își face cântecul de lebădă în orașul Roznov”, a declarat Daniel Vasiliu.

Dacă fostul primar al orașului Roznov, Ionel Ciubotaru, are o altă opinie, așteptăm pe adresa redacției ([email protected]) punctul de vedere al domniei sale pe care îl vom publica.

Articolul anterior

Dragoș Chitic: Nu am primit nici o invitație la vreo dezbatere în ultimele 2 săptămâni! Eugen Țapu: Ce să dezbatem? Trotinete și cărdulețe?

Articolul următor

Mesajul președintelui PSD Neamț, Ionel Arsene, către antreprenorii din județ

11 Commentarii

  • vasiliule tu trebuie sa taci.este sub demnitatea ta sa te ocupi de gainarii.nu vei face parte din echipa liberala oricat te-ai stradui.doar isabela iti mai alina suferinta.

  • bravooo!!!!! sa i se arate adevarata valoare!

  • Tovarasu sau tovarasa Constantin, nu e prima data cand doar comentati ca sa va aflati in treaba , v am mai raspuns si la alte comentarii ca daca aveti curajul sa mi reprosati ceva , va astept si fata in fata daca aveti caracter . Eu sunt ferm si mi asum toate declaratiile la vedere, dumneavoastra va ascundeti in spatele unor postari fara un nume real, incercand doar sa ma denigrati alaturandu ma de o persoana pe care nu o cunosc . Daca informatiile mele sunt eronate, imi voi cere public scuze , dvs aveti taria sa o faceti ??

  • Domnule Vasiliu !!!Eu cred ca faceti aceste acuzatii , nefondate desigur , doar din invidie . Potrivit sondajului meu personal si neoficial facut pe strada mea ,din Slobozia nimeni Nu voteaza Cimpoesu primar deci PNL_ul ,,canci ,,voturi !!!!! si va inteleg desigur frustrarea!!! La serviciul de evidenta al populatiei Roznov lucreaza o echipa de profesionisti si sunt sigur ca legea este respectata …..garant fiind domnul Rau Dumitru (sunt sigur ca ii cunoasteti CV-ul dansului ) un om de o cinste si corectitudine incredibila ,ceea ce multor dintre domniile Voastre implicate in politica va lipseste cu desavarsire !!!Astept sa va cereti public scuze…(dar nu cred ca aveti curaj !!!)

  • daca memoria nu va ajuta(pacat de tineretea dvs) urmariti caseta cu depunerea candidaturii la consiliul judetean si vedeti cu cine va intretinea-ti dupa tuia de la judet.din imagini nu prea se desprinde ca nu o cunoaste-ti pe doamna in cauza.nu va fie rusine ca e faina fata dar sa nu va certati cu cozmanciuc ca dauneaza grav carierei dvs.

    • Va rog sa mentionati despre cine este vorba!

  • Constantine ..Constantine ..E usor de imaginat de ce parte a baricadei faceti parte datorita modului de urmarire a evenimentelor. Se pare ca va intereseaza mult persoana mea , daca aveti timp sa verificati filmarile in amanunt. Din pacate nu am nici timp, si nici de ce sa verific cand si cu cine am stat de vorba , mai ales intr un loc public si inconjurat de alti colegi . Nu vad unde este problema sa dialoghezi ( daca asa ziceti ca a fost) cu alte persoane, dar sigur ca dvs incercati o manipulare ieftina incercand sa mutati discutia pe alta tema. Nu am adus atingere pe plan profesional nimanui, am subliniat doar ca este ciudat sa ti faci mutatie in Roznov in plina campanie. Si daca se va dovedi ca acele persoane chiar s au indragostit inainte de ziua votului de orasul „trandafirilor” , dar pentru o viata si nu pentru 3 luni , atunci va asigur ca am barbatia sa recunosc faptul ca am fost dus in eroare de cele 50-60 de mutari . Referitor la sondajul facut pe o strada de langa Cracau , poate fi cum spuneti dvs , eu nu am de ce sa fiu frustrat , pentru mine e doar o competitie , pentru altii in schimb inseamna pierderea puterii si a beneficiilor multiple. Se spune ca fiecare popor are conducatorii pe care i merita , extrapoland ma gandesc ca si in Roznov ar trebui sa fie un lider pe masura locuitorilor , dar dupa revolutie se pare ca nu a contat cine si ce a votat , ci doar cine a numarat voturile ! Prietenii stiu de ce 🙂 …

  • Domnule Vasiliu cred ca incercati sa creati o confuzie ……sau sunteti intr-o eroare ( !!!! )adica sa ma confundati pe mine Costel de la Slobozia cu personajul care va sta in coasta ca un ghimpe , Constantin !!! Viata dumitale personala ,sincer nu ma intereseaza . Chiar daca am auzit ca NU sunteti chiar usa de biserica !!! gura targului bat-o ,,jina ,,…. !!! … dar e treaba dumneavoastra .Deci si eu ,,aflu,, … ca mi-a zis si mie cineva….. (bineinteles nu Cornelius ).Numai ca eu nu pot organiza o conferinta de presa ,nu sunt o persoana publica ,si chiar daca as fi nu-mi sta in caracter sa denigrez un om ,sau o institutie a statului , pe spusele ,,targului,, !!!!! Intre randurile dumneavoastra se citeste o acuza grava ,si nu doar o simpla ,,atingere pe plan profesional,, !!! Care este legea care interzice ca cineva sa nu-si faca mutatie de domiciliu intr-o localitate fie ea si pentru o luna ???SUNT CHIAR OBLIGAT DE LEGE SA FAC ACEST LUCRU !!! Am dreptul sa-mi stabilesc domiciliul sau resedinta in orice localitate de pe glob nu numai in Romania , IN CONDITIILE LEGII , bineinteles !!! Citeste ce spune legea ****În calitate de cetăţean român cu domiciliul în România, ai dreptul să-ţi stabileşti sau să-ţi schimbi domiciliul ori reşedinţa în orice localitate din ţară, în condiţiile legii.***Deci despre ce vorbim aici ?? Barfim ?? Acuzam ??? Invidie ???? Frustrare ??? De ce ?? Eu vorbesc in cunostinta de cauza deoarece eu personal fiind unul dintre acestia . Parintii mei locuiesc in Slobozia ,am copilarit in Slobozia , ma simt 100% slobozean si vreau sa votez la Slobozia .Care este problema dumitale ???? Cine esti dumneata sa imi iei acest drept ??? Am dreptul constitutional sa votez, si votez unde vrea muschii mei (si am destui …asta in cazul in care imi propui sa ne intalnim intre 4 ochi ) , si votez cu cine vreau eu , iar daca esti curios cu CIUBOTARU IONEL de la PSD !!! Personal competitia dumitale pentru ciolanul de la Piatra Neamt nu ma intereseaza !! Folosesti cam multa ironie in aceasta fraza ** Referitor la sondajul facut pe o strada de langa Cracau …..** te rog frumos nu subestima slobozenii !!! Multi ironici ca dumneata ,au fost chiar ,,botezati ,,in apa sfanta a Cracaului , iar pentrul pranzul fortat cu bostani suntem renumiti in judetul Neamt !!! Sunt sigur ca si pe asta o stiai !! Inca astept sa-ti ceri scuze , nu mie personal , ci profesionistilor de la SPCLEP Roznov !!! Sunt sigur ca nu ai curaj ….stiind ca SPCLEP Roznov este ( doar )unul dintre proiectele fostului (nu actualul !!!) si viitorului primar Ionel Ciubotaru dar si al domnului Rau Dumitru , fiu al Sloboziei , un profesionist dedicat meseriei de a carui corectitudine te indoiesti doar dumneata prin acuzatiile pe care le faci . Prietenii stiu ce spun …………

  • Traim intr-o tara de hoti iar singurii vinovati,din pacate, suntem noi,plebea! VOTAM CORUPTII in loc sa fie trasi la raspundere si pedepsiti conform legii. Nu i-a ajuns Dlui Ciubotaru cat a furat si cat s-a „ridicat” datorita noua,cetatenilor, si de aceea vrea sa se mai imbogateasca putin atat el cat si domnisoarele/doamnele lui. Stie doar sa promita asfaltari, stie doar sa impuna taxe mai mari decat pensia unor batrani. De aceea ma intreb: de ce nu este verificat ? de ce i se permite sa candideze din nou,desi are dosar penal? de ce i se ascund magariile?Nu sunt in masura sa judec pe nimeni dar ne subestimeaza si tocmai de asta ne ia in ras promitand lucruri pe care nu le duce la sfarsit. Nici nu ma mira faptul ca noi,ca tara, nu vom avansa niciodata. PENTRU CA NE CONDUC HOTII!

  • Stau in slobozia de 20 de ani așteptăm asfaltul care spune ca este turnat .si ieri vene din poarta in poarta sa al votam nu stiu cum mai are tupeul asa sa bata in poarta oamenilor.de vina suntem noi ca al votam

  • Si a invins din nou CORUPTIA! RUSINE PROSTILOR CARE S_AU LASAT MANIPULATI DE UN KG DE CAS SI DE 50 DE LEI!!! Mi-e rusine ca sunt roman! Mi-e rusine de natia noastra! Efectul de turma a fost si va persista o viata, spaga de altfel ! V-au spalat pe creier cu mita! De acum incepe iar mulsul din banii publici. Atatea dosare penale fara nicio pedeapsa! RUSINE !SI mai RUSINE de cei care nu fac nimic impotriva ilegalitatii!Mi-e scarba de tara asta!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular