ISSN 2457 - 3973

Cum să faci față unei despărțiri DUREROASE?

In mod cert, sa te confrunti cu o despartire nu este deloc usor, mai ales daca aceasta se produce dupa ani de zile de relatie, cand credeai ca lucrurile vor lua o turnura frumoasa si ca nimic rau nu se mai poate intampla.

Desi ai impresia ca nu vei putea sa treci niciodata peste astfel de momente, totusi, afla ca nimeni nu este de neinlocuit si ca tot ce trebuie sa faci este sa inveti cum sa mergi mai departe cu capul sus.

Pentru inceput, fii optimist si descopera, din cele ce urmeaza 5 lucruri pe care sa le faci imediat ce tu si partenera ta ati hotarat sa o luati pe drumuri diferite.

5 sfaturi care te ajuta sa treci peste o despartire!

Nu este cazul sa faci din ceea ce tocmai ti s-a intamplat o tragedie. Nu esti nici primul, dar nici ultimul caruia i se intampla asta. Ia partea plina a paharului intotdeauna si invata, din ponturile de mai jos, cum sa treci peste o despartire dureroasa fara prea multe batai de cap:

  1. Reinventeaza-te si profita de timpul liber pe care il ai pentru a face lucruri inedite, menite sa te vindece dupa un moment dureros. Daca tot a avut loc o schimbare in viata ta, alege sa iti modifici garderoba si sa renunti la acel tricou pe care ea obisnuia sa il poarte atunci cand venea la tine. Poarta tricouri barbatesti de la Massini in care vei arata extrem de bine.
  2. Redecoreaza-ti locuinta si adu un suflu nou in viata ta. Ai putea sa iti achizitionezi un minibar pentru tine si prietenii tai cu care este indicat sa reiei legatura in cel mai scurt timp. Este foarte important sa fii inconjurat de oameni pozitivi si sa profiti de libertatea de a face tot ce iti doresti, fara sa dai explicatii nimanui. Astfel, achizitioneaza un aparat frigorific in care sa ai suficient spatiu de depozitare pentru bauturile cu care iti vei servi prietenii. Poti gasi unul chiar aici https://www.badabum.ro/aparate-frigorifice/beko/ exact asa cum iti doresti. Invita-ti amicii la tine si vizionati urmatorul meci de fotbal impreuna. Cu siguranta, veti avea parte de o seara pe cinste!
  3. Propune-ti sa faci mai mult sport, intrucat un studiu recent arata faptul ca exercitiile fizice au rolul de a te elibera de stres. Asta inseamna ca, pe langa faptul ca o sa iti antrenezi corpul pentru a-ti tonifia musculatura, te vei detensiona si iti vei tine mintea ocupata cu lucruri menite sa iti imbunatateasca starea de spirit.
  4. Fa planuri de vacanta! Fie ca mergi de unul singur ori ca alegi sa petreci alaturi de prieteni, cateva zile departe de locurile care iti amintesc de Ea iti vor face foarte bine. Te vei distra, vei cunoaste oameni noi si, cine stie, poate vei incepe o noua relatie. Totusi, inainte sa pleci, verifica starea de functionare a masinii tale. Mergi cu ea la un service si ocupa-te de accesoriile menite sa iti asigure calatorii fara griji. Pana atunci, poti sa gasesti stergatoare auto pe bottari-italoromena.ro perfecte pentru masina ta.
  5. Evita orice contact cu fosta ta iubita, cel putin pentru o perioada. Nu are rost sa incerci sa reiei relatia cu cineva care nu isi mai doreste asta. In plus, discutiile cu ea de dupa despartire nu vor face decat sa te adanceasca tot mai mult in suferinta. Incearca sa depasesti momentul si sa accepti ca lucrurile intre voi doi s-au incheiat.

Iata 5 sfaturi de care sa tii cont daca iti doresti sa treci mai repede peste o despartire dureroasa. Nu le neglija, ci pune-le in practica, intrucat ele au fost gandite tocmai pentru a te ajuta sa depasesti momentele dificile cu care te confrunti. Si, foarte important, nu uita ca orice sfarsit anunta un nou inceput!

Articolul anterior

Ionel Arsene, acţiune de plantare de arbori în zona unde va fi construit un complex de servicii sociale de 22 milioane lei

Articolul următor

Fugar condamnat la închisoare, prins cu focuri de armă la Săvinești

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular