Cui îi dă șah Mugur Cozmanciuc?! PNL pregătește următoarea mutare…

Cui îi dă șah Mugur Cozmanciuc?! PNL pregătește următoarea mutare…

Campania electorală din județul Neamț pare o veritabilă partidă de șah. Fără să facem întreaga analogie a pieselor de pe tabla de joc (fiecare cu nebunii săi…), putem spune fără rezerve că ”regii” celor două tabere mută succesiv și își dau șah unul celuilalt.

Dacă ar fi să ne raportăm doar la subiectul parcărilor din Piatra Neamț, am constatat că primii care au mutat au fost liberalii. Au dat șah celor din PSD cu un proiect de hotărâre de scădere a prețului abonamentelor cu 30 la sută. Cei din PSD Neamț nu s-au speriat și au aplicat ”Jocul celor 4 cai”. Astfel, în plină ședință de Consiliu Local au anunțat că nu susțin reducerea cu 30 la sută a prețului la parcări și că vor propune, dacă măsura este sustenabilă, o reducere cu 60 la sută la toate parcările (de reședință și cu plata orară).

Așadar, PNL Neamț este acum în șah!

Dar așa cum îl cunoaștem pe deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț, nu va refuza atacul social-democraților lui Ionel Arsene, cel care vineri spunea: ”sunt jucător, dacă PNL vrea să joace, jucăm până dimineață”, făcând referire la subiectul parcărilor.

Chiar dacă partida pare pierdută, așteptăm un șah dublu la ”rege” cât de curând.

Este o partidă plină de suspans și dacă ar fi să dăm un pronostic, credem că se va termina cu ”pat” (egal). Cum? Rămâne de văzut după 11 decembrie…

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.