Cu cine s-a întâlnit președintele CJ Neamț la Târgul EXPOREAL de la Munchen

Cu cine s-a întâlnit președintele CJ Neamț la Târgul EXPOREAL de la Munchen

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a participat la Munchen la cel mai important târg de turism din Europan, intitulat EXPOREAL. Cei mai importanți jucători de pe piața de turism mondială se întâlnesc aici pentru a-și prezenta oferta și pentru a încheia parteneriate atât în ceea ce privește investițiile din domeniu cât și pentru a descoperi noi oferte turistice.

Cele mai importante aspecte de la acest eveniment au fost prezentate chiar de președintele CJ Neamț, pe pagina sa de socializare, atât pentru a-i informa pe nemțeni cât și pentru a închide celor care au criticat prezența delegației nemțene cu 3 membri (alături de președintele Consiliului Județean au mai fost prezenți administratorul județului, Oana Bulai, și consilierul președintelui, Octavian Bărbuleț).

După prima zi de tâg, președintele Arsene a scris:

”Am participat astazi la conferinta „Romania destinatie investitionala” organizata in cadrul Exporeal Munchen, care azi dimineata si-a deschis portile. Conferinta moderata de catre cunoscutul ziarist de specialitate Andreas Schiller, la care am luat parte, a avut invitati de seama precum Affan Yildirim, directorul general al Anchor Group, pe CEO-ul Immocham Tatian Diaconu, pe directorul general Warimpex Finanz& Beteillgungs AG si pe Dana Bordei, de la CBRE Romania. Ma bucur ca am ales ca Judetul Neamt sa fie prezent la acest targ, deoarece reprezinta unul dintre cele mai mari evenimente de profil in care avem ocazia sa prezentam oportunitatile de investitii din Neamt si Romania. Cred in potentialul investitional al judetului nostru si voi profita de orice prilej pentru a-i convinge si pe altii de asta. Proiectele pe care Consiliul Judetean Neamt le are in plan merita atentia investitorilor si toate eforturile noastre pentru a le face cunoscute la nivel national si international”, a fost mesajul președintelui Consiliului Județean alături de fotografii de la deschidere.

După a doua zi de EXPOREAL, Ionel Arsene a declarat că ”în cea de-a doua zi a Targului Exporeal de la Munchen, am avut posibilitatea sa interactionez cu diverse companii interesate sa investeasca in Neamt. Le-am facut cunoscute proiectele pe care intentionam sa le implementam in judet, de la cele in turism si pana la cele din sectorul industrial. Ma bucura interesul pe care reusim sa il starnim in randul investitorilor cu aceste propuneri si am incredere ca prin participarea la astfel de manifestari vom reusi sa identificam si sa atragem parteneri credibili care sa ne sustina in implementarea lor”.

Toate județele din regiunea de nord-est au fost prezente la EXPOREAL cu o delegație formată din minim 3 persoane, în care s-au aflat președinții de consilii județene.

 

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.