ISSN 2457 - 3973

Mesajul copiilor profesorului jefuit de verighetă în Spitalul Județean Neamț după ce a decedat: ”Au furat de pe mâna care a mângâiat creștetul multor copii! Respiră același aer dar se hrănesc cu durerea și suferința altora”

Ancheta de la Spitalul Județean Neamț cu privire la persoana sau persoanele care au furat verigheta de pe mâna unui pacient care a decedat în spital este în plină desfășurare. Sau cel puțin așa credem pentru că, deocamdată, nu am primit alte informații în plus față de cele furnizate ieri dimineață, potrivit cărora sunt analizate imaginile de pe camerele de supraveghere.

Alexandra Beatrice Lovin, fiica profesorului decedat în spital, care a fost jefuit de verighetă ca în timpul războiului, a avut un mesaj devastator: ”Doresc să știți că, după ce a plecat în cer alături de îngeri, oameni fără suflet au făcut un gest incalificabil. Au furat de pe mâna care a știut să mângâie creștetul multor copii, verigheta, pe care niciodată nu a scos-o de pe deget. Ce spuneți? Oare cei care conduc Spitalul, unde de multe ori a fost salvat de la moarte, sunt curioși să afle cine a sâvârșit acest gest macabru?”. 

Fiul profesorului a avut o reacție extrem de dură dar corectă: ”Jeguri umane! Umblă printre noi. Respiră același aer dar se hrănesc cu durerea și suferința altora. Creaturi râncede, fără spirit, fără onoare, goale. Nu vor dispărea, pentru că se înmulțesc ca bacteriile, constant și în ritm alert. Și totuși sunt momente când iți vine să urli la aceste forme de viata. Nu are, însă, rost. De ce să te cobori la nivelul amibei?”, a spus Antoniu Lovin.

Profesorul Ion Lovin a decedat, sâmbătă, la vârsta de 77 ani, în urma unei boli necruțătoare. De-a lungul carierei didactice ca profesor de matematică a condus Liceul din Roznov timp de peste 15 ani și a fost și director adjunct al Lieului de Chimie (actualul Grup Școlar ”Gh. Cartianu”).

Miercuri, profesorul Lovin a fost înmormântat fără verigheta pe care mai bine de 48 ani nu a dat-o jos niciodată de pe deget. Ce concluzii s-ar putea trage, deocamdată, fără a ști cine a comis macabrul gest? Destul de multe, dar încă nu este cazul!

(sursa foto: Foto Jon Study)

Articolul anterior

Trei infracţiuni dintr-o lovitură la Roman! Beat şi fără permis, a furat o maşină!

Articolul următor

Cursuri de prim-ajutor la Centrul de Recuperare și Reabilitare a Copilului cu Dizabilități din Piatra Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular