ISSN 2457 - 3973

Conducerea CJ Neamţ nu-l mai schimbă pe dr. Lazăr de la conducerea spitalului! Se mai face însă o comisie pentru investiţii!

Balonul de săpun cu schimbarea managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ s-a spart. Doctorul Ioan Lazăr rămâne managerul spitalului, în ciuda declaraţiilor războinice făcute de preşedintele CJ Neamţ, Emilia Arcan. Poate protestul spontan ”al slugilor managerului” cum caracteriza, vineri, preşedinta CJ Neamţ, a schimbat optica factorilor de decizie.

Aşa că şedinţa de astăzi, 8 februarie, a Consiliului de Administraţie a spitalului, a fost una în care ”nu s-au înregistrat divergenţe”, potrivit descrierii preşedintelui CJ Neamţ.

Deşi mai toată lumea aştepta ca astăzi să vină o propunere de schimbare a managerului spitalului, în realitatea a fost înfiinţată o nouă comisie care să urmărească investiţiile majore ale spitalului.

Dar iată comunicatul de presă remis astăzi de la Consiliul Judeţean Neamţ:

”Membrii Consiliului de Administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ s-au întâlnit, astăzi, 8 februarie, la o şedinţă la care au fost invitaţi să participe membrii Consiliului Director din cadrul unităţii spitaliceşti, pentru a se analiza raportul CA, ca urmare a solicitării făcute de către preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, în luna decembrie 2015. La şedinţă au participat trei din cei patru membri ai Comitetului Director – managerul, directorul economic şi directorul de îngrijiri medicale – şi împreună cu membrii CA au discutat fiecare punct din raport, neînregistrându-se divergenţe pe seama conţinutului acestora din partea reprezentanţilor spitalului.presedinte Emilia Arcan

„Având în vedere stadiul derulării celor două investiţii majore la Spitalul Judeţean – Blocul operator şi modernizarea Secţiei Pediatrie, la cererea membrilor CA, se va constitui o comisie care să analizeze şi să propună soluţii pentru realizarea în cel mai scurt timp a acestor investiţii. Din comisie vor face parte specialişti din Consiliul Judeţean şi reprezentamţi ai proiectantului şi executantului“, a declarat Emilia Arcan, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ.”

Probabil că în acest week-end, toate problemele ”grave şi de natură penală” au dispărut de la spital.

Cum şi de ce sunt deja întrebări retorice!

Articolul anterior

Toxicomania canabică (partea a III-a)

Articolul următor

Tâlhăriile din Piatra Neamț au băgat în ședință conducerea Primăriei și șefii Poliției și Jandarmeriei

2 Commentarii

  • Multumim pentru intelegere ! Ne dorim sa aveti o colaborare buna cum a fost si pina acum cu fotul presedinte C.J. si sa -l sustineti in toate priectele incepute ! Va dorim succes !

  • E clar. Inseamna ca s-a scufundat „embargoul”…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular