Comunicat de presă al grupului consilierilor locali PSD Piatra-Neamț

Comunicat de presă al grupului consilierilor locali PSD Piatra-Neamț

Astăzi a avut loc o ședință de Consiliu Local în care primarul Dragoș Chitic a încercat să înșele vigilența aleșilor locali prin două proiecte de hotărâre care nu respectau legea și ar fi dus la darea în administrare a pieței centrale tot către firma Urban, cea care a administrat absolut dezastruos până acum toate piețele din Piatra-Neamț.

Acel Dragoș Chitic, cel care atunci când a ars piața nu a sancționat administratorul nici măcar pentru neglijență, a venit azi cu un proiect prin care ne cerea să votăm preluarea pieței, fără ca documentele necesare preluării să fie încheiate. Demersul primarului Chitic de astăzi a fost unul strict de imagine, el știind foarte bine că proiectul propus este unul neconform și imposibil de pus în practică la acest moment.

Acel Dragoș Chitic, care nu a spus nimic când banii veniți de la asigurarea pieței au fost cheltuiți aiurea, a venit azi și voia ca noi să votăm preluarea pieței fără să se stabilească valoarea ei de inventar, crezând că noi nu vom observa.

Acel Dragoș Chitic, care niciodată nu a fost interesat de faptul că producătorii sunt defavorizați și a încercat azi să ne păcălească să dam din nou piața pe mâna aceluiași grup de interese.

Acel Dragoș Chitic, care nu a spus niciodată pietrenilor că organele de anchetă penală cercetează suspiciunile de fraude de la CMI Urban, a vrut azi să ne înșele și să dea piața din nou pe mâna suspecților de furt din banul public.

Acel Dragoș Chitic, PDL-ist de baza, a crezut că treburile pot merge la infinit ca pe vremea PDL. Din păcate pentru el și din fericire pentru pietreni, de data asta nu le-a mai ieșit băieților deștepți tentativa de a face averi pe spatele pietrenilor.

Îi asigurăm pe pietreni că vom depune toate eforturile ca piața centrală să fie exploatată în interesul lor și vom susține în continuare ca viitorul administrator să fie selectat prin licitație publică.

Este cel puțin un gest de rea credință din partea primarului Chitic să nu țină cont de poziția majorității din Consiliul Local Piatra-Neamț, de dorința pietrenilor și a comercianților de a avea o piață administrată în folosul lor.

Grupul consilierilor locali PSD Piatra-Neamț

2 comentarii la "Comunicat de presă al grupului consilierilor locali PSD Piatra-Neamț"

  1. VASILE UNGUREANU   18 martie 2017 la 18:22

    Vai si amar de voi comunistilor , care ati mintit lumea . Facand legi noapte sa scapati pe hoti si penali de puscarie. Nu mai spun multe, ca voi tot santeti o apa siun panant . Daca nu stiti cum a ajun comunismul la noi , va spun eu ca sa stie lumea .Oameni sus pusi la un loc cu rusi , au racolat pe uni taran care nici nu stiau sa se semneze. Si lea spus sa asculte de rusi cu sfintenie ca alfel ii dau afara . Si asa a ajuns comunismul in Romania . Voi nu santeti de parte , doar psd , nu merita scris cu litere mari este partidul lui lenin , stalin si putin .Voi vorbiti de corectitudine , hotilor si penalilor!!!.

    Răspunde
  2. Anonim   18 martie 2017 la 18:06

    Mai comunistilor , voi vobiti de cinste si corectitudine .Nu vedeti ca santeti niste hoti si penali de la varf si pana jos .Ma mir ca nu va este risine hotilor. Nu vedeti ceati facut din tara asta , mai comunistilor.Ati mintit ca in todeauna ca faceti si tregeti si ati facut legeti la ore de noapte sa va scapati de puscariasi si hoti .Va votat toti prosti .Ca voi nu stiti cum a ajun comunismul in tara. Va spun eu mai comunistilor, ca sia cuma ati mintit pe romani !!!. Va adus de la tara in oras si va spus sa faceti ce va spun rusi . Pe aia care ia adus de la tara nici nu stiau sa se semneze .Dar au ascultat de rusi si sefi lor romani .Asa a venit comunismul in romania . Ce mai incolo si incoce , psd nici nu merita scris cu litere mari , este partdul lui lenin , stalin si alui putin . Asa este cu voi comunistilor.!!!! Ma mir ca incercati sa vobit de dreptate si adevar . Ati mintit pe pensionari ca le dati bani , si vau votat ca santi mult care nu au habar de ei .

    Răspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.