City-managerul municipiului Piatra Neamț a fost trimis în … șomaj! DEFINITIV!

City-managerul municipiului Piatra Neamț a fost trimis în … șomaj! DEFINITIV!

Majoritatea PSD-ALDE-PMP din Consiliul Local Piatra Neamț a decis, astăzi, spre stupefația primarului liberal Dragoș Chitic, desființarea postului de city-manager (administrator public) al municipiului și a 3 din 4 posturi de consilieri ai cabinetului primarului.

Astfel, dacă hotărârea va primi aviz de legalitate din partea secretarului municipiului și nu va fi atacată de Prefectură, Bogdan Pușcașu – actualul city-manager va deveni … șomer!

Bogdan Pușcașu a fost numit pe funcția de city-manager în anul 2009, de primarul de la acea vreme, Gheorghe Ștefan, după ce funcția a fost introdusă în organigrama primăriei.

În iulie 2016, primarul Dragoș Chitic a semnat un mandat de prelungire cu 4 ani a mandatului de city-manager pentru Bogdan Pușcașu.

Astăzi, majoritatea a decis să desființeze postul prin scoaterea din organigramă, decizie justificată de consilierul PSD Victor Marghidan prin ”eficientizarea activității primăriei”. Aceeași motivație care va fi dezvoltată într-o conferință de presă la PSD Neamț a stat și la baza deciziei de a desființa 3 dintre cele 4 posturi de consilier la cabinetul primarului.

Născut în 1966 la Tîrgu Neamț și absolvent al Facultății de Economie din cadrul Universitații ”Al. Ioan Cuza” din Iași, Bogdan Pușcașu a fost directorul sucursalei unei bănci comerciale din Piatra Neamț până în anul 2009 când a fost numit city-manager al orașului.

Un comentariu la "City-managerul municipiului Piatra Neamț a fost trimis în … șomaj! DEFINITIV!"

  1. constantin   31 martie 2017 la 8:07

    cred ca dl.puscasu are de dat multe explicatii in legatura cu cheltuirea banilor de catre primaria p.neamt.dezastrul financiar in care este primaria p.neamt in mare parte i se datoreaza.ar fi prea simplu sa i se restructureze postul si sa plece.de aceea apreciez ca cei din consiliul local sa ceara un audit financiar facut de un auditor competent si obiectiv si apoi sa i se analizeze activitatea cyty managerului si masurile ce se cuvin.

    Răspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.