ISSN 2457 - 3973

Cine este președintele filialei de partid din Neamț care a asistat impasibil la ecologizarea lacului Izvorul Muntelui? ”Sunt în concediu!”

Acțiunea de ecologizare a lacului Izvorul Muntelui Bicaz, și a malurilor acestuia, a avut parte de mai multe episoade neplăcute, chiar umilitoare, pentru voluntarii Asociației ”Sens Civic”.

În timp ce unii localnici din satul Baicu – aparținând orașului Bicaz – le-au cerut acestora să le curețe bălegarul din curți sau din fața ”gospodăriilor”, alții au asistat impasibili la truda celor peste 200 de tineri care au cules deșeurile nedegradabile de sub nasul lor.

Un pescar aflat pe malul lacului, supărat de vânzoleala și tupeul tinerilor care i-au cerut să se implice, chiar i-a amenințat cu bătaia. Alți turiști sau pescari și-au văzut nestingheriți de relaxarea printre gunoaie.

Cine este însă politicianul, mai exact liderul unei filiale județene de partid din Neamț, care nu a catadicsit să culeagă nici măcar un pet de pe mal, chiar dacă era în zonă și a văzut acțiunea?

Dacă nu se va autodenunța, găsind probabil și un motiv pueril să se scuze, îi vom afla numele în maxim două săptămâni.

”Era acolo, ne-a văzut că noi culegem gunoaiele din jurul său. Nu i-am spus nimic, am crezut că se implică de la sine. Ne-a spus că s-ar fi implicat dar că este în concediu. Așteptăm să spună el cine este. Dacă nu o va face, voi spune eu despre cine este vorba”, ne-a declarat Andrei Carabelea, președintele Asociației ”Sens Civic”.

Încă un amănunt: personajul în cauză ar fi candidat la funcția de primar al municipiului Piatra Neamț!

Articolul anterior

Judecătorii din Piatra Neamț au intrat în grevă! La celelalte instanțe se mai acordă răgaz o săptămână!

Articolul următor

Început de an școlar în Neamț sub semnul siguranței

Un comentariu

  • LIVIU HARBUZ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular