Cine câștigă alegerile parlamentare? Cine dă mai mult! Ce surprize vor fi în Neamț!?

Cine câștigă alegerile parlamentare? Cine dă mai mult! Ce surprize vor fi în Neamț!?

Astăzi se pune punct unei campanii electorale anoste doar dintr-un anumit punct de vedere. Nemțenii și românii au fost obișnuiți, în anii trecuți, cu mii și mii de bannere și mash-uri amplasate peste tot, afișe pe garduri, copaci, blocuri. Pentru o lună de zile, localitățile își schimbau culoarea în funcție de cel care domnea acolo.

Legea s-a schimbat în bine iar în campania electorală nu mai sunt permise decât afișe pe panourile speciale amplasate de primărie. În sfârșit s-a ajuns la normalitate! Asta i-a făcut pe candidați să iasă mai mult pe străzi, la ușile alegătorilor, față în față cu oamenii de la care cer votul. A fost una dintre cele mai importante etape ale campaniei electorale, dar nu singura.

Campania ”față în față” a venit să întărească mesajele transmise de liderii partidelor pe posturile centrale de televiziune. Practic, acolo s-a scris soarta alegerilor locale. Cine a promis mai mult, va câștiga alegerile. Este doar o opinie și vom vedea duminică dacă ne-am înșelat sau nu.

Românii, dezamăgiți că în ultimul an nu au văzut nimic în plus în buzunare, vor alege cu gândul la ce li se promite concret și cât mai mult.

Situația se aplică în toate județele, deci și în Neamț. Și nu doar în mediul rural! Vor apărea surprize uriașe și în orașe, altădată dominate de anumite doctrine.

După surpriza din 11 decembrie se vor schimba multe atât în țară cât și în județul Neamț. Să sperăm că va fi pentru binele românilor.

Un comentariu la "Cine câștigă alegerile parlamentare? Cine dă mai mult! Ce surprize vor fi în Neamț!?"

  1. constantin   9 decembrie 2016 la 8:14

    incepand cu aceste alegeri poporul nu mai conteaza.locul electoratului a fost luat de programele de pe calculator,tabletele si alte forme de comunicare in sistem.votul chiar nu mai conteaza iasa cine trebuie si e agreat de sistem.nici vorba de fata in fata.s-au intalnit doar activele de partid,fara programe fara nimic.nu conteaza ce au promis ci ce au dat.intradevar este altfel de politica.POLITICA FARA OAMENI bazata pe ce spune sistemul si ce vor serviciile.adio caricatura de democratie promovata dupa 1990.smecherii,vanzatorii de neam isi primesc puterea politica din alta parte nu de la electorat.legea electorala foarte proasta.permite cheltuirea a sute de milioane euro pe lucruri care nu se vad.autoritatea electorala o chestiune formala.gata jocul a inceput.colonia doarme.

    Răspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.