“Cherchez la femme!” Să vedem ce mai spun acum liderii PSD Neamț despre ”pdl-iștii vopsiți în galben”…

“Cherchez la femme!” Să vedem ce mai spun acum liderii PSD Neamț despre ”pdl-iștii vopsiți în galben”…

Am tot auzit în ultima perioadă, din partea liderilor PSD Neamț, sintagme de genul ”PDL-iști vopsiți în galben” sau ”PDL-iști transformați în liberali peste noapte”, fapt până la urmă cât se poate de adevărat. Fuziunea PNL-PDL a adus sub aceeași umbrelă două partide care, până mai ieri, aveau viziuni antagonice și erau despărțite de ura/dragostea față de Traian Băsescu.

Dar cum roata se învârte, așteptăm cu interes să vedem ce vor mai spune acum aceeași lideri județeni ai PSD Neamț despre noii colegi de partid, veniți din PDL/PNL, și propulsați chiar în funcții de conducere ale PSD Neamț.

Exemple sunt suficiente dar astăzi ne oprim la Piatra Neamț și Roman unde PSD-ul este condus de două doamne care, până nu demult, erau extrem de active în PDL. (putem vorbi și de primarii racolați de la PNL și PDL pe baza ordonanței Dragnea)

Astfel, președinte interimar la PSD Piatra Neamț este Luminița Vîrlan, consilier municipal ales pe listele PDL, fostă președintă a organizației de femei a PDL Neamț și candidat la Senat din partea aceluiași partid în anul 2012, doar ca să enumerăm ultimele funcții. LUMINITA VÎRLAN

La Roman, vicepreședinte al filialei municipale PSD este Oana Bulai, și ea fost consilier municipal ales pe listele PDL și om de încredere al primarului Laurențiu Leoreanu. Însă și aceste aspecte au fost uitate repede. oana bulai

Cel puțin în privința Luminiței Vîrlan nu mai există niciun dubiu asupra capacităților politice și organizatorice ale domniei sale și credem că județul Neamț are nevoie de un astfel de om politic. Totodată credem că alegerea Luminței Vîrlan ține exclusiv de sprijinul de care avea nevoie (via ISJ) pentru continuarea proiectelor educaționale de la Colegiul Național ”Petru Rareș”.

Însă cum marile războaie au pornit, aproape de fiecare dată, de la o femeie, nu ne rămâne decât să încheiem cu celebra zicere ”cherchez la femme”.

Un comentariu la "“Cherchez la femme!” Să vedem ce mai spun acum liderii PSD Neamț despre ”pdl-iștii vopsiți în galben”…"

  1. Anonim   12 aprilie 2016 la 18:58

    Cârcotașilor! Doamna Luminița Vîrlan e o personalitate și nu mai puteți de invidie acum că a ajuns (de ceva timp, nu de acum) să aibă opțiuni social-democrate!

    Răspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.