Ceahlăul a intrat în insolvenţă! O fi bine?

Ceahlăul a intrat în insolvenţă! O fi bine?

Judecătoria Piatra-Neamţ a admis, vineri, cererea formulată de debitorul F C Ceahlăul S.A. de deschidere a procedurii generale a insolvenţei împotriva. Ca administrator judiciar provizoriu a fost numit provizoriu pe Alpinsolv S.P.R.L.

Data şedinţei adunării creditorilor a fost stabilită pe 11 august la sediul administratorului judiciar.
Restanţele salariale pentru angajaţi şi jucători sunt din luna martie. Datoriile totale ale FC Ceahlăul S.A. se cifrează la 1,7 milioane euro. Energia electrică şi gazul metan au fost sistate de aproape o lună de zile.
FC Ceahlăul Piatra Neamţ a retrogradat în Liga a II-a după ce a terminat pe ultima poziţie a clasamentului Ligii I. De la începutul anului, pachetul majoritar de acţiuni a fost cumpărat de italianul Angelo Massone.

2 comentarii la "Ceahlăul a intrat în insolvenţă! O fi bine?"

  1. cristi   21 iunie 2015 la 1:21

    Sa vina Stefan sa duca clubul mai departed italianul sa se duca la puscarie sia batut joc de un oras antreg LA puscariiiie italianule de Cato

    Răspunde
  2. gelu cracana   19 iunie 2015 la 12:07

    Pe undeva e bine decizia luata de tribunal poate fi benefica clubului… in primul rind va fi numit un om capabil sa conduca financiar clubul de fotbal – fostul presedinte executiv a dus clubul de ripa, din punctul meu de vedere. Sint multe de spus dar am promis ca tac pentru un moment dat.

    Răspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.