ISSN 2457 - 3973

Ce spune președintele PSD Neamț, deputatul Ionel Arsene despre plecarea lui Vlad Marcoci din partid

PSD Neamț rămâne un partid puternic, cu oameni serioși și care va câștiga alegerile locale. Nu avem nevoie de oamenii fără caracter – a fost reacția deputatului Ionel Arsene, președintele PSD Neamț, după demisia lui Vlad Marcoci din partid.

Ionel Arsene a lăsat să se înțeleagă că atât Marcoci cât și ceilalți care au demisionat din partid zilele trecute au luat această decizie pentru că nu se regăseau în proiectul de reformă al PSD.

”Noi, cei din PSD, am pornit un plan de reformă profundă a partidului și anume proiectul ”PSD îți dă putea”. Vrem să facem schimbări majore în structura partidului, schimbări pe care ar trebui să le facă toate partidele politice. Am prezentat o listă cu oamenii propuși de societatea civilă și indiferent de plecările care vor fi, vom duce până la capăt această reformă a PSD-ului. Sigur, unii își găsesc locul în PSD, alții nu. Despre decizia lui Vlad Marcoci, nu am ce să comentez. Să fie sănătos, nu are sens să mă duc spre altă discuție cu el. Nu a înțeles că PSD Neamț vrea să facă o politică în interesul cetățeanului și nu al nostru personal. Sigur, uneori poți avea o funcție politică, alteori poți să nu o mai ai. Aici ține de caracterul omului. Sunt dezamăgit de Vlad Marcoci”, a declarat președintele PSD Neamț.

Ionel Arsene a adăugat că vor mai fi plecări din PSD doar în măsura în care membrii de partid nu vor accepta reforma din interior.

”Toți cei care nu își regăsesc locul în PSD și nu înțeleg că acest partid trebuie să se reformeze, pentru că populația județului Neamț așteaptă reformă de la noi, sunt liberi să plece unde vor. Nemțenii vor reformă iar noi, cei din PSD, am înțeles vocea străzii. Cei care nu își găsesc locul la noi sunt liberi să plece oriunde. Suntem un partid puternic, serios cu oameni serioși. Cei care nu au calitatea de a fi oameni serioși, pot pleca. Indiferent de câte plecări vor fi din PSD Neamț, de oameni care nu își găsesc locul și nu înțeleg că ne reformăm, vă asigur că PSD Neamț va câștiga detașat alegerile în județul Neamț. Pe proiectul de reformă a PSD Neamț, unii oameni nu își găsesc locul iar cei care nu sunt serioși și nu au caracter, nici nu avem nevoie să stea în PSD”, a mai spus deputatul Ionel Arsene, președintele PSD Neamț.

Articolul anterior

Sechestrare, bătăi și șantaj la Horia! Patru indivizi sunt cercetați pentru aceste fapte!

Articolul următor

Familia anunță comemorarea a 40 de zile de la trecerea la cele veșnice a notarului Daniel Harbuz

29 Comments

  • In viata politica trecerea de la un partid la altul este o moda!Cei care au parasit PSD-ul au facut-o in interesul sau!!Doctrina social democrata statueaza ca principii de baza solidaritatea si unitatea.Unde si cand au functionat aceste principii ,la cei care au plecat?????
    Pierderea nu este mare!Partidul social democrat incepe sa se curete!

  • Un discurs cu semnificație și tușe accentuate sugestiv: cei care nu-și doresc reformarea partidului sunt liberi să plece! Ceilalți, dispuși să pună umărul și să accepte faptul că schimbarea solicitată este una benefică, sunt bine- veniți și ,,primiți” în partid!
    Felicitări, d-le Arsene pentru atitudinea tranșantă!

  • Pierderea nu este mare!Partidul Social Democrat se reformează ! Proiectului ”PSD iti da putere”promovează oameni cu notorietate și prestigiu in comunitatea locala,ei pot face performanta !

  • Demisia domnului Vlad Marcoci ”paguba-n ciuperci”. Ce poate fi de remarcat referitor la acest demers decat infantilismul politic al unor alesi de-ai nostri. Daca „parintele” care te-a adoptat( adica PSD-ul) nu ti-a mai oferit o „jucarie” la fel de frumoasa ca acum patru ani, ati cugetat sa va luati „jucariile” si sa plecati, in speranta in care veti gasi un „parinte” mai bun. Cautare placuta, mai ales ca se stie ca ati fost adoptat mai de toti „parintii”( ma refer la partide politice) din aceasta tara. Vorba moldoveanului „Parinților nu li plac copchii ușărnici „

  • Eu nu vad o tragedie in aceasta hemoragie de plecari ci dimpotriva se curata partidul de oportunisti si arata nemtenilor ca acesti indivizi nu au avut nici o doctrina……scuze ba da a banului,a sferelor de influienta nu politica cetateanului.Felicitari pentru noile concepte,orientari de restructurare a partidului.Dupa plecarile oportunistilor,frustratilor sa strangem randurile,sa aducem oameni valorosi din societatea civila si in 5 iunie vom fi victoriosi nu numai in alegeri dar chiar si ca IMAGINE DE PARTID RESTRUCTURAT.

  • Niciodata nu e prea tarziu pentru reformare, felicitari domnule presedinte pt curatenia de primavara.

  • Nu e o pierdere,e un câștig! Oamenii cu coloană vertebrală nu pleacă de la un partid la altul… Mai ales când se fac listele de candidați .Astă e comportament de… ” îmi iau jucăriile și mă mut” .Nu-i va simți nimeni lipsa.

  • Daca inteleg bine, reforma PSD-ului este asa: facem PARTIDUL PIATRA NEAMT ( vorba unui clasic in viata), cat mai colorat de la varf in jos, incepand cu portocaliul (de exemplu). Cine pleaca pentru ca nu agreeaza amalgamarea este considerat tradator, fara caracter. Cine vine,vine, asta e cu totul altceva…

    • Cel mai bine accepta reformarea mos John din Borseni la cei 70 de anisori,precum si ceilalti septagenari,caliti de catre Judeteana PCR !?

  • Reformatorii nu sunt populari, dar partidul are nevoie de schimbari! De oameni tineri, precum cei din PSD iti da puterea! E normal ca altii sa-si simta pozitia amenintata! Portocalele se reintilnesc in struto-camila numita Marele PNL! Sarmanii Bratieni!

  • Felicitari domnule Arsene pentru initiativele pe care le luati si pentru faptul ca nu va abateti de la ele. Ati inteles faptul ca reformarea PSD este absolut necesara si ca apropierea de cetateni poate fi facuta doar prin reprezentanti de calitate si prin proiecte bine gandite. Este normal ca cei comozi, , care nu isi indeplinesc obligatiile functiilor pe care le detin, precum dl. Marcoci, sa se simta incomod cand li se cer rezultate si sa plece. In PSD trebuie sa ramana doar persoanele care isi dovedesc competenta.

  • Cine o să fie manager la Spitalul județean, o persoană profesionistă sau o persoană care nu știe numele specialităților într-un spital, cred că va fi vreo „frumoasa”…….de la Tg. Neamț sau de la Roman , care în afară de „Bună dimineața” și „La revedere”, altceva nu le va putea spune medicilor, autoritate la minus infinit, dar are nevoie de lansare……….păcat că unele funcții care necesită o expertiză în domeniu’ ajunge să se banalizeze în ultimul hal, parcă sunteți PDL-ul lui Videanu care a numit un brutar director la Transelectrica…….

  • Daca ne gandim bine, plecarea din PSD a domnului Marcoci este benefica, atitudinea lui putea aduce multe neplaceri la nivel de conducere si electorat.

  • Felicitari! Un demers corect de reinnoire si reformare a PSD-ului! Pe cine deranjeaza? Si mai ales de ce?

  • Observ in ultimul timp tot mai multe stiri despre reformarea acestui partid si aducerea de noi membrii tineri si muncitori. Sustin cu incredere deciziile luate de domnul deputat.

  • PSD i- a dat puterea si domnului Marcoci sa plece din partid si sincer cred ,,ca niciodata nu afost cu adevarat in partid si pentru partid.

  • Cred ca PSD a inceput un proces care se cerea in acest context.Clasa politica in Romania trebuia reformata, iar PSD prin actuala conducere a dovedit ca este la curent cu realitatea , are deschidere si este un partid interesat de un dialog cu cetatenii.Acest proces este cunoscut si folosit in tarile cu o democratie dezvoltata si de foarte multe ori partide mari istorice din Europa au apelat la personalitati recunoscute pe plan profesional sau la ONG-uri independente care au oameni care gandesc strategic ,cu substanta si stiu realitatile din societate.Este un exempu pe care PSD prin presedintele partidului domnul Ionel Arsene l-a adoptat si doreste sa il implementeze cu toate ca asa cum s-a vazut a starnit si nemultumiri in randul politicienilor dintre care unii abonati de aproape 20 de ani la functii politice dintre cele mai inalte si care nu au privit cu ochi buni aceasta metoda de,, reintinerire” a partidului.Dupa cum ati vazut modelul a fost imprumutat si de PNL.ceea ce demonstreaza inca odata ca PSD este cu un pas inainte pe cale reformarii si a cunoasterii realitatii romanesti.

  • PSD-ul nu-si mai poate suporta parazitii. Marcoci sa se duca cu domnul.

  • PSD Neamt, prin deciziile coordonatorilor, in speta ale Presedintelui Ionel Arsene si ale d-lui viitor Primar de Piatra, dl. Deputat Liviu Harbuz, dovedeste inca o data discernamant si simt politic in restructurare si reorganizare rapida. Cand esti pe baricade, cum suntem noi toti acum in pre-campanie, sa ai simtul raspunderii pentru o întreaga organizatie si pentru o întreaga comunitate presupune sa alegi pe cei stabili, pe cei inteligenti si capabili sa-ti ramana alaturi in reusitele politice actuale si viitoare. Felicitari domnilor Deputati PSD Neamt pentru siguranta si promptitudine! Norocul ii ajuta pe cei increzatori si curajosi!

  • Raul se elimina singur.

  • Ramanem o echipă puternică și fără d-nu Marcoci!

  • Pierderea nu este mare!Ramânem o echipă puternică în continuare!

  • Perfect! Partidul se reformează iar PSD va câștiga! Succes, PSD, singurul partid care luptă pentru cei mulți, îndiferent de rang! PSD victorios!

  • Am investit timp și mi-am tocit pantofii ca sa-i conving pe concetățenii mei ca Vlad Marcoci merita sa ajungă în Parlamentul României din partea PSD.
    Le-am lăsat concetățenilor mei,gaj,propria-mi credibilitate și puțina mea notorietate ,ca sa o facă.
    Acum,când Vlad a făcut ceea ce multa lume știa ca va face,sunt trist și dezamăgit,însă îmi dau seama ca în viață pierzi,de multe ori,lucruri care pentru tine au preț,dar pentru alții nu valorează nici doi bani .

  • PSD avea nevoie de așa ceva!

  • Masurile de reformare a PSD-ului, luate de domnul presedinte Ionel Arsene, sunt de bun augur si are drept consecinta intarirea partidului.

  • Felicitări Domnului Președinte Arsene pentru ca este un președinte cu o cariera politica desăvârșita,pentru ca lupta pentru cetățeanul obișnuit si se afla in serviciul si beneficiul sau si pentru ca reprezintă cu mândrie județul Neamt!

  • Domnul Vlad Marcoci nu a fost niciodata un PSD-ist adevarat, anumite conjucturi politice l-au adus in partid, cum s-a ivit o ocazie cum a plecat.

  • Felicitări Domnule Președinte Arsene!PSD ESTE UN PARTID PUTERNIC!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *