Decizia inspectorului școlar general Viorel Stan despre reluarea cursurilor în Neamț!

Decizia inspectorului școlar general Viorel Stan despre reluarea cursurilor în Neamț!

Cursurile școlare din tot județul Neamț sunt suspendate și pentru ziua de marți, potrivit deciziei luată, acum două zile, de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, la propunerea inspectorului școlar județean Viorel Stan.

Meteorologii au anunțat însă pentru zilele viitoare cod portocaliu de ger (luni și marți) iar de miercuri sunt prognozate noi căderi de zăpadă în județele Moldovei.

O parte din drumurile județene și comunale din Neamț sunt înzăpezite din cauza viscolului iar munca drumarilor este adeseori inutilă pentru că vântul troienește zăpada imediat.

În aceste condiții, marți, va fi luată o nouă decizie cu privire la reluarea cursurilor școlare sau o nouă suspendare a acestora, parțial sau în tot județul.

„Marți, voi avea o întâlnire cu inspectorul șef al ISU Neamț și cu doamna prefect și pe baza informațiilor la zi vom lua decizia care se impune. Nu pot anticipa nimic, nu știu dacă vom prelungi sau nu suspendarea cursurilor pentru ziua de miercuri. Vom comunica decizia în timp util pentru ca informația să ajungă la toți elevii, părinții și colegii cadre didactice din județ”, a declarat, pentru newsallert.ro, inspectorul școlar general Viorel Stan.

Marți, în jurul prânzului, vom reveni cu informația actualizată cu decizia pe care autoritățile din Neamț au luat-o în privința cursurilor școlare din județ.

Un comentariu la "Decizia inspectorului școlar general Viorel Stan despre reluarea cursurilor în Neamț!"

  1. Popa Teodora   10 ianuarie 2017 la 10:19

    Vreau sa se inchida scolile.

    Răspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.