Ce parlamentar își pregătește adeziunea la PNL Neamț? Cozmanciuc: ”Mi-am băut cafea cu Vlad Marcoci și cu el la Parlament”

Ce parlamentar își pregătește adeziunea la PNL Neamț? Cozmanciuc: ”Mi-am băut cafea cu Vlad Marcoci și cu el la Parlament”

 

PNL Neamț și-a deschis larg porțile către toți cei care sunt nemulțumiți de deciziile luate în partidele în care activează.

Până acum, cel mai sonor nume din tabăra adversă este a lui Vlad Marcoci, fost președinte executiv al PSD Neamț, care s-a înscris în PNL. De fapt, Marcoci s-a întors în partidul care l-a propulsat în cele mai importante funcții politice (prefect, președinte CJ, secretar de stat – președinte al Agenției Fondului de Mediu).

Liderii PNL Neamț au lăsat să se înțeleagă că cel puțin încă un parlamentar va anunța, zilele viitoare, înscrierea în PNL Neamț. Numele acestuia va fi o surpriză uriașă!

Deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț a declarat că și-a băut cafeaua cu el și cu Vlad Marcoci, miercuri, la Parlament. Marcoci-Cozmanciuc-Tapu

”Ieri (miercuri – n.r.) am baut o cafea cu domnul Marcoci si cu alt coleg ce urmează să vină alături de noi”, a spus Mugur Cozmanciuc, fără să vrea să intre în detalii.

Vlad Marcoci a ținut să sublinieze că Mugur Cozmanciuc și-a băut cafea pe rând cu el prima dată și apoi cu parlamentarul misterios, deci nu știe despre cine este vorba.

Chiar dacă pe surse am aflat numele parlamentarului respectiv, nu îl vom face, deocamdată, public pentru că situația politică este mult prea încordată și totodată volatilă. Pe de altă parte, personajul politic respectiv ar putea să se răzgândească până pe 18 aprilie, fapt puțin probabil. Sau termenul ar putea fi devansat.

Ce putem spune cu certitudine este că deputatul Constantin Moisii și senatorul Liviu Bumbu (ambii de la UNPR) nu au fost prezenți, miercuri, în Parlament, dovadă fiind conferința de presă pe care au organizat-o în aceeași zi la Piatra Neamț. De asemenea, deputatul Cătălin Drăgușanu a fost și el prezent în Piatra Neamț (chiar a fost la o emisiune în direct la un post local de televiziune).

Mai departe, nu știm câți dintre ceilalți parlamentari au fost prezenți, miercuri, în județ, sau de fapt câți au fost în Parlament. Dar vorba conului Trahanache: ”Puțintică răbdare…”

Un comentariu la "Ce parlamentar își pregătește adeziunea la PNL Neamț? Cozmanciuc: ”Mi-am băut cafea cu Vlad Marcoci și cu el la Parlament”"

  1. Tilica   14 aprilie 2016 la 23:51

    Nelu Munteanu, el mai lipseste ca sa ridem in hohote de ruina de PNL. Vai, vai, poate-i rupe lumea la vot pe toti ban… tii astia.

    Răspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.