ISSN 2457 - 3973

Ce au făcut pompierii ISU Neamț în ultimele 24 de ore

Misiuni stingere incendiu

Miercuri, 19.10.2016, la ora 13:39, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la un autoturism în municipiul Piatra Neamț. La locul intervenției s-au deplasat 9 subofiţeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță, care au acționat pentru stingerea incendiului. Au ars ventilatorul de climatizare, portiera dreapta, bordul din material plastic și instalația electrică. Cauza probabilă a incendiului: scurt circuit electric.

Miercuri, 19.10.2016,, la ora 18:23, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la un complex de locuințe sociale din municipiul Roman. La locul intervenției s-au deplasat 1 ofițer și 21 subofiţeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman, cu 4 autospeciale de lucru cu apă și spumă, o ambulanță și un autoturism, care au acționat pentru stingerea incendiului. A ars acoperișul pe cca 400 mp cu învelitoare tabla, șindrilă, plăci azbociment și deșeuri textile pentru izolare. S-au degradat plafoanele construite din rigips și materiale termoizolante textile, parchet și dușumele din 9 locuințe sociale. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum amplasat necorespunzător față de materiale combustibile.

Joi, 20.10.2016, la ora 00:44, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în localitatea Brusturi. La locul intervenției s-au deplasat 6 subofiţeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tîrgu Neamț, cu 1 autospecială de lucru cu apă și spumă, care au acționat pentru stingerea incendiului. A ars acoperișul pe cca 30 mp cu învelitoare de azbociment și astereală din lemn. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum deteriorat.

Joi, 20.10.2016, la ora 04:59, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în localitatea Dumbrava Roșie. La locul intervenției s-au deplasat 8 subofiţeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț, cu 1 autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță, care au acționat pentru stingerea incendiului. Au ars cca 0,5 mc lemn de foc și cca 20 m instalație electrică. Cauza probabilă a incendiului: echipamente de iluminat electric amplasate necorespunzător.

Misiuni de asanare pirotehnică

Miercuri, 19.10.2016, la ora 11:03, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre descoperirea unui element de muniție în sat Răucești, comuna Răucești. La locul intervenţiei s-a deplasat echipa pirotehnică din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț cu 2 subofițer și autospeciala pirotehnică, care a ridicat, în vederea depozitării și ulterior a distrugerii, 1 grenadă provenind din cel de-al Doilea Război Mondial. Muniția a fost descoperită de un angajat al Primăriei comunei Răucești, în timp ce executa lucrări pentru branșarea instituției la rețeaua de apă.

 

Articolul anterior

Ex-ministrul Andrei Gerea sparge liniştea din ALDE Neamț! Candidează la parlamentare cap de listă!

Articolul următor

Primarul Dragoș Chitic: ”Îi invit pe cetățenii municipiului Piatra Neamț să se implice în Strategia de Dezvoltare Locală Integrată”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular