ISSN 2457 - 3973

Cătălin Drăgușanu a tulburat protocolul ”zen” de majorități între PSD, ALDE și PMP! ”Sunt nemulțumit!”

Conferința de presă privind realizarea de majorități în Consiliul Județean și consiliile locale între PSD, ALDE și PMP a fost tulburată de declarația deputatului Cătălin Drăgușanu, co-președinte ALDE Neamț.

În timp ce toți participanții au declarat utilitatea protocolului, Drăgușanu a spus că este nemulțumit că ALDE nu a obținut funcția de viceprimar al municipiului Piatra Neamț. Asta l-a făcut și pe președintele PMP să supra-liciteze și să spună și el că este nemulțumit la Consiliul Județean, deși a obținut funcția de vicepreședinte mult-râvnită.

La CJ Neamț lucrurile sunt clare: Ionel Arsene președinte iar cei 2 vicepreședinți vor fi Ion Asaftei și Laurențiu Dulamă.

La Primăria Piatra Neamț, primarul liberal Dragoș Chitic va fi flancat de viceprimarul Luminița Vîrlan de la PSD și viceprimarul Bogdan Gavrilescu de la PMP.

Dar iată și principalele declarații de la conferința de presă, urmând să revenim cu un material de analiză a ceea ce va rezulta în urma protocolului.

Ionel Arsene, candidat președinte CJ Neamț, președinte PSD Neamț

”Cred că am făcut un echilibru la nivel de reprezentare atât la CJ cât şi la Primăria Piatra Neamţ. Mi se pare corect ca ambele funcţii de vicepreşedinţi să vină la celelalte partide din majoritate. Sigur, cineva trebuie să stea şi în opoziţie iar PNL va sta în opoziţie la Consiliul Judeţean. Vom face pentru cetăţenii judeţului Neamţ ceea ce aşteaptă de la noi. Sunt convins că în următorul de mandat de 4 ani, vom face mult pentru judeţul Neamţ”.

Ion Asaftei, candidat vicepreședinte CJ Neamț, co-președinte ALDE Neamț

”Această majoritate pe care noi o facem cu PSD este verificată în timp atât în USL1 cât şi în USL2. Categoric vom întotdeauna alături de orice forţă progresistă care doreşte binele românilor şi a României”.

Cătălin Drăgușanu, co-președinte ALDE Neamț

”S-a creat o majoritate, s-au semnat protocoale. Am avut indicaţii de la centru privind acest protocol. La nivelul municipiului Piatra Neamţ am solicitat o funcţie de viceprimar, nu am reuşit să o obţinem datorită imposibilităţii de a forma o majoritate între ALDE şi PSD. Din această cauză, nici nu am fost de acord să rămân în consiliul local, mi-am depus mandatul astăzi. Suntem parteneri de încredere şi respectăm protocolul semnat şi vom face ceea ce trebuie pentru a obţine acele funcţii. Personal nu sunt foarte mulţumit de protocolul încheiat, dar asta este, nu putem fi toţi mulţumiţi”.

Florentina Vasiliu Moisă, președinte UNPR

”Nu știu nimic despre niciun protocol cu PNL. Mâine este o zi mare, le urez succes tuturor”

Laurențiu Dulamă, candidat vicepreședinte CJ Neamț, președinte PMP Neamț

 

”Nu facem alianțe cu niciun partid. Acest protocol de majorități este pentru cetățenii județului, pentru implementarea proiectelor și programelor pe care le-am susținut în campanie”

Articolul anterior

Ziua iei va fi sărbătorită o zi întreagă la Piatra Neamț

Articolul următor

S-a deschis oficial ”Piatra Fest 2016”

2 Commentarii

  • Ne-am procopsit ce mai la deal la vale si cu Presedinte dar mai ales cu vicepresedinti la CJ Neamt !
    Presedinte un smecheras de la Tg Neamt si vicepresedinti un fost securila si un neica nimeni inventat de Gigi.Care Gigi?
    Gigi Stefan saracu’ cel hulit de toti dar care la vremea lui a fost sia ramas singurul om care a facut sau cel putin a vrut sa faca ceva pemtru oras si judet !
    Vivat democratia !

  • HOOOO Dinamo !!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular