ISSN 2457 - 3973

Cătălin Drăgușanu: De ce să îl cresc eu electoral pe Liviu Harbuz? Este pe locul 3 în sondaje.

Cătălin Drăgușanu, candidatul ALDE pentru funcția de primar al municipiului Piatra Neamț a declarat, joi, într-o conferință de presă, că singura dezbatere electorală la care va participa este doar cea în care va fi prezent actualul primar interimar, Dragoș Chitic.

Drăgușanu nu vrea o confruntare directă și cu ceilalți 9 candidați. Totodată, candidatul ALDE a declarat că nu va accepta nici provocarea deputatului Liviu Harbuz, candidat al PSD+UNPR pentru funcția de primar, pentru a nu-l crește electoral.

”Nu voi participa la o confruntare cu ceilalți candidați pentru că eu am ca cetățean întrebări pentru primarul interimar. Am văzut insistențe de la candidatul PSD de a mă scoate la o confruntare electorală. Am mai avut cu domnul Harbuz confruntări electorale la televiziune dar nu am niciun fel de interes să ies la o nouă emisiune electorală cu el, la o confruntare, mai ales că avem un protocol la nivel central care spune că după alegeri ar trebui să facem alegeri cu cei de la PSD. Nu vreau să periclitez o eventuală negociere cu PSD. Nu văd de ce ar trebui să îl cresc eu electoral în sondaje pe Liviu Harbuz. Toate sondajele îl dau pe locul 3 din lista de candidați pentru funcția de primar al municipiului Piatra Neamț”, a declarat deputatul Cătălin Drăgușanu.

”A face dezbatere cu candidații care au 0.5 – 1.5 la sută nu ajută pe nimeni, prefer să folosesc acele ore pentru activități din ușă în ușă. Pierd timp într-o dezbatere cu oameni care nu au nici o vină dar nu ei trebuie să răspundă la întrebări, ci cei care au deținut funcții publice”, a mai spus Cătălin Drăgușanu.

Dezbaterea publică solicitată de newsallert.ro tuturor celor 11 candidați la funcția de primar este pusă în pericol de refuzul mai multor candidați de a participa deși inițial și-au dat un acord de principiu. Aceștia preferă să facă o campanie electorală door-to-door în timpul orelor care ar fi fost alocate dezbaterii.

Articolul anterior

Iată ce compartimente vor fi în Piața Centrală a municipiului Piatra Neamț

Articolul următor

Piatra Neamț are un nou muzeu: Curtea Domnească – Pivința II

3 Commentarii

  • Diferenta intre Liviu Harbuz si Catalin Dragusanu este de 14 procente in favoarea lui Liviu Harbuz. Sa vii si sa afirmi ceea ce afirma Dragusanu Catalin, cred ca tine de o strategie politica gandita doar de el, insa stie ca realitatile din teritoriu sunt altele! Si chitic avea in sondajul unor catelusi de plus 54 de procente si era gata sa fie inscaunat primar!!!

  • Catalin Dragusanu merita sa fie primar!afara cu catelusii de plus

  • Aberant Janel, dar nu la fel de aberant ca Drăgușanu. Asta chiar se crede Messiah de Chiatra Neamț… Mâine e în stare să ne anunțe că are peste 50% 🙂 Drăgușanu nu e bun nici să-i care servieta lui Harbuz şi are pretenția că va aduna mai multe voturi? E mai „sărit” decât persoana „sărită” cu acte de pe lista de consilieri a concurenței…
    P.S. Scuze pentru majusculă la „Janel”, dar pun felul în care îți ortografiezi numele pe baza sinapselor lipsă şi nu te bănuiesc de vreo semnătura intenționată.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular