Câștigătorii concursului de desene organizat de Carrefour Piatra-Neamț, ediția de Crăciun 2017

Câștigătorii concursului de desene organizat de Carrefour Piatra-Neamț, ediția de Crăciun 2017

Carrefour Piatra-Neamt a premiat, in cadrul conferintei de presa de joi, 14.12.2017, câștigătorii celei de-a 32-a ediții a Concursului de Desene, editia de Craciun 2017. La nivel national au participat peste 325.000 de elevi, de la peste 700 de școli, din cele 20 de orașe în care Carrefour își desfășoară activitatea.

Desenele celor mici, inspirate din Lumea Rubbiz,  tematica ediției de Crăciun,  au fost răsplătite cu premii și surprize inedite, oferite de Carrefour, alături de partenerii proiectului.

Concursul s-a desfășurat în perioada 16 noiembrie – 6 decembrie, în școlile generale din proximitatea hipermarketurilor Carrefour din întreaga țară, dar și pe platforma online dedicată concursului (https://carrefour.ro/concurs-desene/), unde planşa de desen a putut fi înscrisă direct, fără a fi necesară imprimarea acesteia.

“Ajuns la ediția a 32-a, concursul este așteptat cu drag de către copii, atât de Crăciun cât și de Paște, iar noi ne bucurăm de fiecare dată să găzduim preț de mai bine de o lună cele mai frumoase desene, pentru ca întreg orașul să poată admira creațiile micilor artiști. Anul acesta i-am invitat pe copiii claselor 0-8 să își pună la încercare talentul și creativitatea, explorând Lumea Rubbiz pentru a câștiga unul din cele peste 3.600 de premii”, a declarat Roxana Pricop, responsabilul de marketing Carrefour Piatra-Neamț.

“Mă bucur că particip la Conferința de înmânare a premiilor și că ne-ați dat posibilitatea să felicităm și să mulțumim hypermaketului Carrefour pentru că este un partener constant în activitățile pe care Inspectoratul Școlar și unitățile de învățământ din județul Neamț le desfășoară. Le urez tuturor participanților și câștigătorilor felicitări și, pentru că suntem în prag de sărbătoare, un Crăciun liniștit cu sănătate și bucurii”, a declarat inspectorul școlar general adjunct Elena Laiu din cadrul ISJ Neamț.

LISTA CÂȘTIGĂTORILOR

Premiul cel mare al acestei ediții: o excursie la parcul de distracții „Shreck’s Adventure” din Londra a fost castigat de Gavril Pavel Petru Rares, clasa pregatitoare de la Scoala Gimnaziala “Nicu Albu” Piatra Neamt.

Premiul a doilea, constand intr-un laptop a fost castigat de David Amitoaiei, clasa I A, de la Scoala Gimnaziala nr. 5 Piatra Neamt.

Premiul al treilea, constand intr-o bicicleta DHS, a fost castigat de Andrei Mocanu, clasa a VIII-a de la Scoala Gimnaziala “Profesor Gheorghe Dumitreasa”, com. Girov.

Mentiunea I pentru clasele 0-IV, constand intr-un telefon mobil, a fost castigata de Consiglio Josephine Veronica, a III-a C de la Scoala Gimnaziala nr. 2 Piatra Neamt.

Mențiunea a II-a pentru clasele V –VIII, constand intr-o tabletă , a fost castigata de Ioana Iftimia, clasa a VII-a E de la Scoala Gimnaziala nr.2.

S-au mai acordat mentiuni speciale, constand in cupoane de magazin de 100 de lei, elevilor: Roibu Elena Georgiana, Vasile Georgiana, Ungureanu Ana Maria, Balan Anca Maria, Horciu Sebastian, Lamatica Iustin, Negura Larisa, Rusu Dragos – Constantin, Vacaru Vlad Mihai.

Elevii Fediuc Elena, Postolica Alexandra, Burlea Andreea si Rotariu Matei au castigat de asemenea vouchere de magazin in valoare de 100 lei pentru Top 5 cele mai frumoase desene.

Patru clase au iesit castigatoare la tragerea la sorti pentru a primi vizita reprezentantilor Carrefour in urmatoarea perioada. Fiecare elev din clasa va primi cate un cadou pentru participarea la aceasta editie a concursului de desene. Clasele castigatoare sunt: Clasa a VIII-a A de la Scoala Gimnaziala nr.2 Piatra Neamt, clasa a II-a B de la Scoala Gimnaziala “Nicu Albu” Piatra Neamt, clasa a IV-a A de la Scoala Gimnaziala “Daniela Cuciuc” Piatra Neamt si clasa a V-a de la Liceul Tehnologic Ortodox Sfintii Imparati “Constantin si Elena” Piatra Neamt.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.