În unele zone din Piatra Neamț, la robinete curge … un lichid galben! (video)

În unele zone din Piatra Neamț, la robinete curge … un lichid galben! (video)

Un pietrean care locuiește la blocurile ANL din cartierul Văleni a postat, pe pagina sa de socializare, mai multe filmulețe în care arată tuturor ce curge la robinetele oamenilor de acolo. Ceea ce ar trebui să fie apă potabilă este de fapt un lichid galben cu un miros ciudat și care nu poate fi folosit nici măcar la udatul florilor.

Nimeni de la Compania APASERV nu a dat vreo explicație și cel mai probabil nici nu o va da. Nici de la conducerea Consiliului Județean – acționar majoritar al Apaserv, nu așteptăm vreo reacție, mai cu seamă că este probabil obosită după campania electorală.

Între timp, oamenii din Văleni sunt obligați să cumpere apă pentru mânare și pentru igiena proprie.

”După o zi de muncă, ajungi acasă, vrei să faci duș, să faci mâcare. Și începi să te gândesti ce să plătești : facturi, taxe, impozite, pentru că altfel vine peste tine tavălugul PRIMĂRIA CU TAXE SI IMPOZITE, APA SERV, GAZ, ENEGIE ELECTRICĂ ,D.N.A., FISCUL, ANAF, PROTECȚIA COPILULUI, PROTECȚIA ANIMALELOR……….. Iar eu nu vreau decât să fac duș, să mănânc și dacă pot să dorm un pic că trebuie să merg iar la serviciu”, a spus Marius Ilie.

Filmulețele postate de acesta nu doar că îi dau dreptate ci te duc cu gândul că reacția omului a fost extrem de calmă în raport cu situația.

2 comentarii la "În unele zone din Piatra Neamț, la robinete curge … un lichid galben! (video)"

 1. Cineva   9 iunie 2016 la 1:26

  Apaserv are grija ca in fiecare luna sa avem pierderi la apa chiar daca indexurile din casa se potrivesc cu cel general din fata vilei.

  Răspunde
  • Cristina   9 iunie 2016 la 23:40

   Pai trebuie sa facem scandal in fiecare luna cind apar asa zisele pierderi.Doar ca unii merg direct la Locativ si platesc cu ochii inchisi pt ca acolo nu stau la discutie cu tine iti spune suma de plata si platesti.Ba uneori doamnele de acilo”sunt asa de amabile”incit te mai i-au si la trei pazeste ca de ce venim acolo sa platim ca avem asociatie in cartier care functioneaza citeva ore dupa amiaza doua zile pe saptamina.Trebuie sa te invoiesti de la servici ca sa te nimeresti cu programul ei.

   Răspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.