ISSN 2457 - 3973

Bogdan Pușcașu rămâne încă 4 ani city-managerul municipiului Piatra Neamț

Bogdan Pușcașu rămâne city-managerul municipiului Piatra Neamț pentru următorii 4 ani. Primarul Dragoș Chitic a anunțat, miercuri, că a semnat decizia prin care Pușcașu este mandatat să ocupe în continuare această funcție.

”Administratorul public este numit de primar iar contractul său are valabilitate cât mandatul primarului. Decizia mea este de a continua cu Bogdan Puşcaşu. Deja am semnat astăzi contractul pentru acesta”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Născut în 1966 la Tîrgu Neamț și absolvent al Facultății de Economie din cadrul Universitații ”Al. Ioan Cuza” din Iași, Bogdan Pușcașu a fost directorul sucursalei unei bănci comerciale din Piatra Neamț până în anul 2009 când a fost numit city-manager al orașului.

Articolul anterior

Datoria publică totală a municipiului Piatra Neamț este de 58 milioane euro

Articolul următor

Iată cu se ocupă viceprimarii Luminița Vîrlan și Bogdan Gavrilescu!

Un comentariu

  • era si normal sa fie mentinuti oamenii lui stefan care sa acopere furaciunile.daca acesti bravi concetateni l-au mandatat pe chitic omul de incredere a lui stefan imediat acesta si-a format nucleul de baza care au fost adusi in sistem tot de stefan.unul dintre cei mai risipitori finantisti este in continuare la butoanele financiare ale municipiului p.neamt.de asemene stefan si-a vazut visul cu ochii si a recompensato pe varlan cu functia de viceprimar.alalatu vicepresedinte nu conteaza.e acolo si el.de fapt ii dam valoare prea mare lui stefan.acesta in fapt nu este decat un produs al servicilor secrete care lucreaza in continuare pentru el.iata ce spun serviciile;”gheorghe stefan ,alias <>-un produs de succes al casei de consultanta politica si PR<>”.nu mai este cazul sa amintesc de functia d-lui saftoiu.asa ca d-le chitic serveste in continuare din mana intinsa de stefan.in curand urmeaza decontul pe care il v-a semna puscasu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular