Bogdan Gavrilescu (președinte PMP Neamț): ”Dacă vrei să schimbi ceva trebuie să te implici şi să cauţi soluţii”

Bogdan Gavrilescu (președinte PMP Neamț): ”Dacă vrei să schimbi ceva trebuie să te implici şi să cauţi soluţii”
Reporter: Ati castigat presedintia PMP Neamt, în urmă cu o săptămână, din postura de candidat unic. A existat o discutie preliminara pentru a fi un candidat unic sau nu s-a simtit nimeni capabil sa va înfrunte?
Bogdan Gavrilescu: Nu a fost nicio decizie de partid pentru candidat unic, au existat doar solicitari verbale care nu s-au concretizat în cereri scrise.
Reporter: Care sunt principalele linii directoare pe care vi le asumati ca presedinte al PMP Neamt?
Bogdan Gavrilescu: Principalele direcţii şi obiective pentru PMP Neamţ sunt:
– În primul rând formarea unei echipe puternice. Vrem oameni tineri și profesioniști, iar în anul 2020 să avem o lista de candidați capabili și pregătiți pentru Consiliul Local si Judeţean, care să fie devotaţi interesului cetăţeanului.
– Crearea de organizaţii în toate UAT-urile din judeţ astfel încât sa avem forţa necesară pentru a obţine un procent de min. 10 % la viitoarele alegeri. Ne dorim schimbarea imaginii şi concepţiei eronate despre actul politic. Împreună cu colegii mei din judeţ: viceprimari, consilieri locali, consilieri judeţeni vom încerca să schimbăm în bine felul de a face politică.
Reporter: In ultimul an, PMP Neamt a fost etichetat ca fiind partidul-remorca al PSD in judet. A fost o decizie buna alianta cu social-democratii dupa alegerile locale?
Bogdan Gavrilescu: Partidul Mişcarea Populară nu a fost şi nu este remorca niciunui partid politic. S-a creat o majoritate după alegeri, care s-a dorit a fi în interesul cetăţeanului dar, după un an s-a constatat că nu a fost o alegere fericită  deoarece lucrurile nu s-au schimbat in bine. PMP–ul este un partid de centru-dreapta şi așa va rămane.
Reporter: Practic, ruperea protocolului cu PSD s-a produs odata cu numirea d-voastra ca presedinte interimar al PMP Neamt. De ce ati luat aceasta decizie?
Bogdan Gavrilescu: Decizia ruperii protocolului semnat cu PSD a fost a Comitetului Executiv Judeţean Neamţ.
Reporter: In anumite medii se vorbeste tot mai des de reasezarea majoritatilor astfel incat PMP Neamt sa ramana in opozitie si sa piarda cele doua functii importante, de vicepresedinte al CJ Neamt si viceprimar al municipiului Piatra-Neamt. Va rog comentati.
Bogdan Gavrilescu: PMP–ul nu este ancorat în funcţii şi va lupta pentru interesele cetăţenilor indiferent de poziţiile ocupate.

Reporter: De ce ar trebui oamenii sa se mai indrepte catre politica si de ce ar trebui sa aleaga PMP Neamt?

Bogdan Gavrilescu: Nu cred că dreapta politicii locale îşi dorește altceva decât îşi doresc nemţenii. Omul de rând trebuie să se implice, doar împreună vom reuşi să schimbăm ceva în politică şi în judeţul nostru. La intrarea in politică mi-am propus să  schimb macar 5%, astfel încât cel care va veni după să poată continua schimbarea lucrurilor în bine. Dacă vrei să schimbi ceva trebuie să te implici şi să cauţi soluţii.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.