ISSN 2457 - 3973

Băsescu le-a dat cu ”flit” locuitorilor din Piatra Neamț! Lansarea candidaților PMP Neamț a avut loc la … Roman!

Voturile locuitorilor din Piatra Neamț și din zonă nu sunt bune pentru PMP Neamț. Altfel nu se explică faptul că lansarea candidaților PMP Neamț a avut loc la Roman și nu în municipiul reședință de județ. Vor apărea sigur explicații de genul ”Traian Băsescu venea dinspre Suceava/Iași și a oprit pe drumul european 85 la Roman”. Însă de pe E85 până la Piatra Neamț mai erau doar 47 de kilometri și astfel, poate vedea și liderul PMP cum circulă nemțenii pe un drum cu o singură bandă, presărat cu zeci de cruci de la atâtea accidente. Sau poate liderul PMP Neamț, Laurențiu Dulamă, i-a spus că totul este bine la Piatra Neamț și că infrastructura este perfectă, mai ales că este vicepreședinte la Consiliul Județean și cunoaște (credem) situația.

Dar Traian Băsescu a negat, de la Iași, și autostrada care ar trebui să lege Moldova de Ardeal, susținând că nu va exista prea curând finanțare pe acest proiect. Cu toate acestea, în master-planul de transport al premierului Dacian Cioloș apare clar autostrada Ungheni – Iași – Tîrgu Neamț – Târgu Mureș.

O altă explicație a organizării lansării candidaților PMP Neamț la Roman ar putea fi tensiunile din interiorul filialei PMP Piatra Neamț despre care vom discuta în alt material interesant.

Cert este că cel mai important eveniment al unui partid în campania electorală – lansarea candidaților – a avut loc în anonimat, într-un oraș unde primarul în exercițiu și candidat la parlamentare, Laurențiu Leoreanu, va obține unul dintre cele mai mari scoruri electorale din țară.

    Articolul anterior

    VIBE Piatra Neamț – cel mai nou și complet club de zumba-fitness, tango și yoga pentru adulți și copii! (foto-galerie)

    Articolul următor

    Demisionarul Radu Secuiu: ”Vor mai fi surprize în PSD Piatra Neamț. Alții aleg să tacă și să înghită pentru o funcție de consilier”

    2 Commentarii

    • Nu este deloc adevărat! Nu ne-a dat deloc cu “flit” locuitorilor din Piatra Neamț.
      As putea confirma “graba” în care se afla dl preşedinte Traian Băsescu, străbătând în traseul său 3 județe Suceava, Neamț, Iaşi, unde a lansat candidații, urmând să se întoarcă în aceeaşi zi, înapoi în Bucureşti. S-a pus problema chiar a susținerii unor discursuri mai scurte şi la obiect, însă perfecțiunea dlui preşedinte şi a lucrului bine făcut a avut întâietate, şi de acestă dată, chiar şi în pofida pierderii avionului.
      Însă, se pare că se doreşte evidențierea altor aspecte, prin acest articol şi nu a situației reale de fapt.
      Traian Băsescu este alaturi de nemțeni şi împreună luptăm pentru România!

    • nu intamplator s-a ales romanul.candidatul la senat de pe locul 1 este puternic sustinut de catolicii din zona romanului.chiar si lui dulama ii venea greu sa adune la p.neamt peste 600 membri de partid.nu mai vorbesc de slaba sustinere a filialei unpr neamt.chiar si asa din imaginele prezentate si reluate de mai multe ori foarte multe scaune din sala casei de cultura roman erau neocupate(randuri intregi din spate)basescu era obosit,fara vlaga si priza la public.parea destul de ingrijorat.noroc de marele povestitor costache lupu care a mai dat culoare intalnirii.incolo toti erau plictisiti de “snoavele”electorale.

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cel mai popular