ISSN 2457 - 3973

Atenţie şoferi! Metoda bruiajului închiderii centralizate a maşinilor a ajuns la Piatra Neamţ!

Metoda furturilor din autoturisme prin metoda bruiajului telecomenzii în momentul în care se încearcă închiderea autoturismui a ajuns, inevitabil, şi la Piatra Neamţ. Acesta este mesajul unui pietrean care a observat cine sunt ”actorii” principali şi i-a avertizat, pe pagina personală de facebook, pe toţi proprietarii de autoturisme care folosesc telecomanda pentru a-şi închide autoturismul.

In atentia locuitorilor din Piatra Neamt. ESTE UN TIGAN CE CONDUCE UN MERCEDES ARGINTIU , CU NUMERE DE ITALIA , SI ARE O TELECOMANDA CU CARE BLOCHEAZA SEMNALUL CELOR CARE ISI INCHID MASINA CU TELECOMANDA. ESTE INSOTIT DE DOI COPII DE 8-9 ANI. GRIJA MARE”, a postat Vasile Chirilă pe pagina sa.

Textul este însoţit de fotografia de mai sus.

Metoda este una simplă şi aplicată cu ”succes” în Bucureşti. Infractorul are o telecomandă care bruiază telecomanda celui care încearcă să îşi închidă maşina. După ce proprietarul maşinii pleacă, hoţul intră în maşină şi cotrobăie în voie după bunuri. La Piatra Neamţ se pare că de această ultimă etapă se ocupă cei doi minori.

Pentru a evita să fiţi victimele unor astfel de indivizi este important ca după ce acţionaţi telecomanda de închidere centralizată a maşinii să verificaţi manual dacă portierele s-au închis.

Articolul anterior

Nemțenii își terorizează copiii: 168 au fost abuzați în primele trei luni ale anului!

Articolul următor

Tupeu maxim la Roznov! Era arestat la domiciliu dar s-a dus la furat! De trei ori!!!

Un comentariu

  • Solutia sa anuntati la 112 despre prezenta nejustificata a personajelor, sau ….. sa li-se faca un control „facial”….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular