ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene: ”Astăzi au început lucrările de reparație a drumului în zona Ursuleți – Piatra Neamț. Terminăm până la sfârșitul săptămânii”

După ce ani de zile a fost drumul nimănui și a ajuns într-o stare deplorabilă fiind lăsat de izbeliște de fostele administrații locale și centrale, porțiunea de carosabil de la ieșirea din municipiul Piatra Neamț spre Alexandru cel Bun, în zona cunoscută ca ”Ursuleți”, a intrat în reabilitare.

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a făcut demersurile necesare la Guvern astfel că reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași (structură a CNADNR) a demarat lucrările.

Luni, 11 septembrie 2017, a început efectiv procesul de reabilitare și reparare a porțiunii de drum și cel mai probabil, la sfârșitul săptămânii, se va circula în condiții normale.

”Asa cum am promis, in urma vizitei in teren pe care am facut-o impreuna cu directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Iasi, astazi au inceput lucrarile de reparatie a tronsonului de drum de la intrarea in Piatra Neamt, dinspre Bicaz, in zona Ursuleti. In aceasta faza, se desfasoara lucrarile de frezare pentru aducerea la cota in vederea efectuarii reparatiilor la covorul asfaltic, operatiune care va incepe joi, astfel incat pana la sfarsitul saptamanii lucrarea sa fie finalizata. In ceea ce priveste supralargirea respectivului tronson, aceasta va fi amanata pana dupa introducerea conductei de aductiune apa de catre Apaserv”, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Liderul CJ Neamț a adăugat că programul de reparații agreat cu cei de la drumuri naționale va continua cu transonul de drum din zona Ocol de pe DN 15 B, Piatra-Neamț – Tîrgu Neamț și drumul către limita cu județul Harghita.

    Articolul anterior

    Un cutremur s-a produs vineri seara in Vrancea

    Articolul următor

    Doi nemțeni din Dragomirești și Roman s-au întors acasă cu cătușele la mâini

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cel mai popular