Arestat după ce s-a îmbătat, a furat o mașină și a făcut accident

Arestat după ce s-a îmbătat, a furat o mașină și a făcut accident

În noaptea de 11/12.06.2017, polițiștii Postului de Poliţie Grinţieş au intervenit la o sesizare privind furtul unui autovehicul, din curtea persoanei vătămate.

Cu ocazia cercetărilor efectuate la faţa locului s-a constatat că un tânăr de 22 ani, din Grințieș a sustras un autoturism pe care l-a condus pe DN 15 Grinţieş pe o distanţă de 3 km. În momentul în care a vrut să efectueze manevra de întoarcere s-a izbit într-un pod de la intersecţia DN 15 Grinţieş cu DJ 155 F Bistricioara, avariind autoturismul. Conducătorul auto a fost depistat și în urma verificărilor efectuate a rezultat că  nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar cu ocazia testării alcoolscopice a reieșit că avea o concentraţie alcoolică de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma accidentului nu au rezultat victime omeneşti, cercetările fiind continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, distrugere din culpă, conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

Un comentariu la "Arestat după ce s-a îmbătat, a furat o mașină și a făcut accident"

  1. Anonim   13 iunie 2017 la 9:01

    De unde ati tras voi concluzia ca a fost arestat? Mai puneti mana pe Codul Penal! E o mare diferenta intre incatusat, retinut si arestat!

    Răspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.