ISSN 2457 - 3973

Aproape toți candidații la Primăria Piatra Neamț au stat la căldurică! Primarul Chitic, 15 ore non-stop pe teren!

Începând de joi dimineață, pe teritoriul județului Neamț a plouat fără încetare și, din nefericire, au apărut și probleme în mai multe zone. Cele mai afectate au fost localitățile Dămuc, Bicaz Chei, Tarcău, Piatra Șoimului și Roznov. Au existat și situații punctuale la Piatra Neamț, în special în cartierul Văleni, unde viiturile au afectat câteva gospodării și drumul din zonă.

Niciunul dintre candidații la funcția de primar al municipiului Piatra Neamț – cu o singură excepție – nu s-a dus să stea de vorbă cu oamenii, să dea o mână de ajutor împreună cu staff-ul de campanie, să se intereseze cum pot fi rezolvate problemele. Probabil, de atâta stat prin București, nici nu mai știu zonele din Piatra Neamț!

Și, așa cum spuneam și ieri, e greu să cobori din jeep-urile de 100.000 euro așa că mai bine aștepți să se oprească ploaia ca apoi să te filmezi prin vreo baltă și să arăți lumii ce implicat ești.

Singurul care a stat pe teren toată noaptea, în zonele vulnerabile, a fost primarul interimar Dragoș Chitic. Și nu a făcut acest lucru pentru că este campanie ci pentru că funcția pe care o ocupă îi cere acest lucru.

”Îmi cer scuze față de cei cărora nu v-am răspuns la mesajele de pe facebook începând cu joi după amiază dar, în ultimile 15 ore, am fost în teren cu echipele de intervenție pentru a coordona acțiunile oamenilor și utilajelor în zonele afectate. Am trecut cu bine peste perioada de precipitații abundente, fără victime și cu pagube materiale minime. Mulțumesc pentru înțelegere”, a fost mesajul postat de Dragoș Chitic pe pagina sa de facebook.

Indiferent de cum vor încerca unii dintre candidați să manipuleze opinia publică din Piatra Neamț, încercând să creioneze un tablou apocaliptic al orașului, pietrenii cunosc adevărul și mai ales știu cine a fost lângă ei și la bine, și la greu.

P.S. Țări cu mult mai civilizate decât România – și dăm doar exemplul Germaniei și Franței – au căzut pradă inundațiilor în urma ploilor torențiale.

Articolul anterior

Inundații grave în Europa!

Articolul următor

COD ROȘU DE INUNDAȚII ÎN NEAMȚ! Zeci de persoane salvate din calea viiturilor! Localități inundate, drumuri blocate, poduri distruse!

3 Commentarii

  • Ieri am fost in zona. Fara presa, ca de obicei. De la Batca la Stancii sunt aceleasi probleme si pericole.
    Cunosteam gravitatea situatiei de aceea primul capitol din programul meu de candidat cuprinde masuri concrete pentru eliminarea riscului de inundatii. Va anexez programul din 8 mai 2016: https://www.facebook.com/844136095672000/photos/a.857549257664017.1073741828.844136095672000/1042943242457950/?type=3&theater

  • Mai vreti un alt exemplu concludent…??!!Cum sa iese pe o asa vreme??!Cu siguranta o sa i gasiti la usa Centrelor de. Votare…cu n zbet pana la urechi…Noi suntem….cei ce la nevoie sarim…dupa soba la caldura.

  • Succes doamna Simionica dumneavoastra si echipei pe care ati format-o. Din pacate o anumita parte a presei nu are ochi decat ptr un anume candidat. De ce oare? In cazul acesta sa facem monarhie la Primarie si nu mai cheltuim banii cu alegerile.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular