Amplu miting al liberalilor! ”Moldova se ridică!” – manifestare de ieșire din izolare și sărăcie a județelor din nord-estul țării!

Amplu miting al liberalilor! ”Moldova se ridică!” – manifestare de ieșire din izolare și sărăcie a județelor din nord-estul țării!

Liberalii nemțeni vor fi  prezenți în număr mare, sâmbătă, la Iași, unde toate filialele PNL din județele de nord-est vor organiza un miting intitulat ”Moldova se ridică!”. Manifestarea se dorește a fi o voce a ieșirii din izolare și sărăcie, din inerție și neputință a județelor din Moldova.

”Partidul Social Democrat nu a pus niciodată mâna pe Piatra Neamț și e timpul ca acest lucru să se întâmple pentru întreg județul, începând cu aceste alegeri parlamentare.Vă aduc aminte ce am trăit cu toții în Piatra Neamț sub o guvernare PSD: am fost ignorați doar pentru că pietrenii votează de obicei cu dreapta și pentru că primarul era de altă culoare politică. Piatra Neamț a fost la coadă sub guvernarea PSD. Nu vrem să mai trăim asta. Piatra Neamț vrea să facă parte dintr-o Moldovă prosperă, iar acest lucru nu se poate întâmpla decât sub o guvernare liberală. Am văzut cu toții ce înseamnă o Moldovă roșie: șomaj, subdezvoltare, județe la coada clasamentelor în ceea ce privește salariile. De aceea, sunt convins că în decembrie Piatra Neamț va alege dreapta,  iar Neamțul va fi unul din primele județe care va pune umărul pentru a scoate Moldova din sărăcie, pentru a scoate Moldova de sub PSD”, a declarat Dragoș Chitic, primarul municipiului Piatra Neamț și președintele PNL Piatra Neamț.

”Vineri, liberalii din Moldova ne vom întâlni în Piața Unirii din Iași. Și nu întâmplător am ales Piața Unirii. Suntem la doar doi ani distanță de sărbătorirea centenarului Marii Unirii și nu vrem ca Moldova să mai însemne o altă României. Pentru că acum asta suntem, s-o recunoaștem: salarii mult mai mici, șomaj mult mai mare, cel mai mare număr de români plecați în străinătate, asta e Moldova de azi. Asta e Moldova creată de PSD. Poate vă întrebați cum au reușit să aducă Moldova în această situație disperată? Prin aceeaşi propagandă deşănţată ca şi azi, de tip Gobells, care spunea că o miniciună repetată de o mie de ori rămâne o miniciună, dar repetată de un milion de ori devine adevăr. Asta fac astăzi cei din PSD”, a declarat senatorul Eugen Țapu Nazare.

 

 

 

2 comentarii la "Amplu miting al liberalilor! ”Moldova se ridică!” – manifestare de ieșire din izolare și sărăcie a județelor din nord-estul țării!"

  1. mIHAI   2 decembrie 2016 la 20:33

    Ma simt obligat sa mai revin cu o completare. Nu accentuati MINCIUNA ca Moldova se ridica ! Spuneti adevărul .”ca DOAR cei catiiva penelişti din Modova se ridică !!!” E cu totul altceva. Nu va permiteti sa vorbiti in numele meu, al altora care nu imbraca gecile portocaliilor decolorate si devenite galbene. PSD-ul va avea puterea si priceperea sa scoata si Moldova din saracie . Amintiti-va de spusele lui Stefan cel Mare : ca Moldova, NU ESTE A VOASTRA…………!!!

    Răspunde
  2. Mihai   2 decembrie 2016 la 20:23

    Păcat că aţi mai rămas atât de puţini penelişti(pentru că peste 75 % sunteţi vechii pedelişti) şi trebuie să repetaţi aceleaşi minciuni nu de 1000 de ori, ci, de un milion pentru ca să credeţi că spuneţi un adevăr. Adevăraţii PNL-işti sunt la ALDE, din rândul acelor penelişti aţi făcut parte şi dv. domnule Ţapu şi mă mir că aţi uitat aşa repede aprecierile pe care le făceaţi la întâlnirile cu activul de partid al PSD şi ne cereaţi sprijinul pentru a fi ales în Parlament pentru înfăptuirea Programului USL . Lupul îşi mai schimbă părul, dar năravul…BA, Dumneavoastră aţi făcut ca şacalul. V-aţi schimbat şi părul şi năravul. Ruşine !!! Dacă tot mâncaţi ciuperci…vă priveşte, dar nu ne otrăviţi şi pe noi !!

    Răspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.