ALERTĂ A fost numit NOUL PREFECT DE NEAMȚ!!!

ALERTĂ A fost numit NOUL PREFECT DE NEAMȚ!!!

Vasile Panaite este noul prefect al județului Neamț după ce Guvernul României a luat această decizie în şedința care a început la ora 15.30, au declarat surse guvernamentale pentru newsallert.ro

Vasile Panaite va intra „în pâine” începând cu data publicării în Monitorul Oficial al deciziei Guvernului, cel mai probabil vineri.

Pentru a putea fi numit prefect, Vasile Panaite a dat concurs şi a obținut calitatea de funcționar public, la Primăria Săbăoani.

Luni, el a demisionat din funcția de primar al comunei Dragomireşti iar joi s-a luat act, la Prefectură, de această demisie.

Toate aceste documente au ajuns la Secretariatul General al Guvernului care a pus în mapa premierului Sorin Grindeanu documentația şi propunerea de numire în funcția de prefect a lui Vasile Panaite.

În urmă cu 2 săptămăni, Niculina Dobrilă  a fost eliberată din funcția de prefect în care a fost numită, cu caracter temporar, în timpul guvernării Ciloş.

Vasile Panaite, cunoscut de prieteni ca ”Piti”, este unul dintre cei mai iubiți primari din județul Neamț, fiind edilul comunei Dragomirești (până luni) încă din anul 2004.

Ultimul mandat de primar, din 2016, a fost din partea PSD. Trebuie admis faptul că propunerea şi susținerea pentru funcția de prefect a venit din partea preşedintelui PSD Neamț, Ionel Arsene.

Absolvent al Academiei de Studii Economice și Facultății de Teologie, Vasile Panaite are 45 ani este căsătorit și are 2 copii.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.