ISSN 2457 - 3973

Adevărul trist spus la Piatra Neamț de președinta PNL, Alina Gorghiu! Ne vizează pe toți!

Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu a declarat, sâmbătă, la Piatra Neamţ, că natalitatea scade în fiecare an cu 80.000 de persoane, ceea ce echivalează cu dispariţia a două oraşe mici.
Aceasta a adăugat, referindu-se la faptul că este însărcinată, că nu este suficient că ea îşi face datoria şi că trebuie încurajată natalitatea.
”Ne gândim la demografie. Că eu îmi îndeplinesc misiunea acum, nu este suficient. În fiecare an, în România, dispar două oraşe mici. Aproape 80.000 de români dispar în fiecare an. Am ajuns să avem populaţia din 1960, am ajuns să avem o natalitate care este depăşită de multă vreme de decese. Haideţi oameni buni să ne preocupăm de lucruri care contează pentru că altfel copiii şi nepoţii noştri se vor juca singuri între blocuri. Sunt sigură că ne preocupă soarta României”, a declarat Alina Gorghiu la lansarea candidaţilor PNL Neamţ la alegerile locale.
Gorghiu a a încurajat totodată femeile să intre în politică şi a spus că PNL va avea în orașele din Neamț minim de 30 la sută femei pe locuri eligibile la primării şi la fel și la consiliul judeţean.

Articolul anterior

Lansarea candidaților PNL Neamț la alegerile locale! Tandemul Cozmaciuc – Chitic, la C.J. și Primăria Piatra Neamț!

Articolul următor

Casă distrusă complet de un incendiu! Autospecialele au fost alimentate din râul Bistricioara!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular