3 sfaturi pentru a evita accidentele si cum sa ii protejezi pe cei din masina

3 sfaturi pentru a evita accidentele si cum sa ii protejezi pe cei din masina

Daca esti sofer, fie ca esti la inceput, fie ca ai deja o oarecare experienta in ceea ce priveste condusul, este recomandat sa te asiguri ca iei toate masurile pentru a preveni si evita accidente, dar si pentru a-i proteja pe cei care se afla in masina cu tine. Esti, probabil, constient de pericolele din trafic, precum si de faptul ca accidentele rutiere nu sunt o raritate. Citeste, in cele ce urmeaza, ce poti face pentru a le evita.

Iata cum sa eviti accidentele in trafic si sa ii protejezi pe cei din masina:

  1. Cumpara un scaun auto pentru copii!

Daca obisnuiesti sa calatoresti foarte mult impreuna cu cei mici, trebuie sa te asiguri ca acestia vor sta numai pe bancheta din spate si au in permanenta centurile de siguranta puse. Cu toate acestea, daca sunt foarte mici, vor avea nevoie de un scaun auto, atat pentru a fi in siguranta, cat si pentru a avea o pozitie a corpului cat mai adecvata.  Astfel, magazinul Ilbambino pentru bebelusi iti pune la dispozitie scaune auto de cea mai buna calitate. Cand esti la volan, esti resposabil si de siguranta ta, si de siguranta celorlalti!

  1. Asigura-te ca ai vederea perfecta!

Nu doar ca atentia si concentrarea ta trebuie sa fie excelente, in timpul condusului, insa, este important, in acelasi timp, sa ai si o vedere impecabila. Acest lucru te poate ajuta sa vezi totul clar si sa eviti posibilele pericole. Mergi, asadar, la un control oftalmologic si, daca medicul va considera necesar, va trebui sa iti imbunatatesti vederea si sa porti ochelari. De asemenea, daca nu vrei ca cei din jur sa observe ca ai ochelari de vedere, accesand acest link vei gasi o multime de rame de ochelari cu un design deosebit si modern. Este posibil sa nu fie nevoie sa ii porti decat o perioada, pana ti se va corecta vederea. Totusi, este bine sa mergi la doctor din timp, astfel incat problemele sa nu se agraveze.

  1. Respecta TOATE regulile de circulatie!

Daca pana acum ti s-a tot spus ca regulile au fost facute pentru a fi incalcate, ei bine, acest lucru nu se aplica si in ceea ce priveste traficul. De ce? Pentru ca nerespectarea chiar si a celei mai simple reguli poate sa aiba consecinte extrem de grave. Incearca, in acest fel, sa fii prudent, sa nu mergi cu viteza foarte mare si sa fii foarte atent la drum. Aceste lucruri te pot scuti de multe situatii neplacute si chiar de accidente grave.

 

Un sofer bun stie cat este de important sa conduca in siguranta! Nu te pune pe tine si pe ceilalti in pericol si vei evita neplacerile!

 

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.